Szóváltásba keveredett Instagramján egy követőjével Tóth Gabi

Tóth Gabi komment énekesnő Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új stílusáról készült fotót mutatott az Instagramon a követőinek Tóth Gabi. Ők pedig, ahogyan az lenni szokott, egymásnak estek. Komoly vita alakult ki, hogy a "régi" vagy az "új" Gabi néz-e ki jobban. A beszélgetésbe az énekesnő is beleszólt. 

Először mutatjuk a képet...

@karaja_makeup_hungary ❤️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

aztán a kommentekből szemezgetünk.

"Lenne egy kérdésem. kerlek válaszolj ! Nem -bírod elviselni a kritikát? Akar ki elmondja a véleményét ami neked nem tetszik, vagy épp leírja h épp ez a kép nem előnyös rögtön tiltod? De miért? Nem gondoltam h ilyen vagy. Az emberek egyre többet csalódnak benned. Tudom tudom most jön a tiltás. De ez a véleményem" - írta Gabinak egy követője, akinek a barátnőjét állítólag letiltotta az énekesnő egy másik posztnál.

"Negatív vélemény mindig egy szubjektív dolog! És a negatív vélemény mögött az esetek nagy részében nem a másikat való építési szándék lapul, hanem valami egészen más... ha valakiről negatív véleményem van , akkor két dolog fordulhat elő: vagy privátban megírom neki, vagy nem követem.. ennyire egyszerű.. ezek a nyilvános "kritikai" megfejtések valójában figyelem felkeltésre használják ! Látod ! Kaptàl is figyelmet..;)" - vágott vissza Gabi, ám a beszélgetés tovább folytatódott:

"ne haragudj nem megbántani akartalak csupán azért írtam, mert az egyik legjobb barátnőm tiltottad! Nem figyelemkeltést akartam és ő sem ! Annyié irt a képed alá, hogy nagyon sokat változtál és neki jobban tetszett a régi Gabi.. Nem előnyös ez a szemöldök és a hajd is jobb kicsit hosszabban de írta is h bocsánat ha bántó és h nagyon szeret! Te pedig se privátba se sehol nem írtál h ez bántó lenne. Ami szerintem nem, hanem egyből tiltásra került. Pedig ha hiszed ha nem ő az legnagyobb rajongóid között van !! Légyen csodás napod és köszönöm hogy figyelembe vetted a kérdésem! További sok sikert" - jött a válasz, amit Gabi szintén nem hagyott szó nélkül.

"ha valamit szeretünk, ha valakiért rajongunk, azt úgy szeretjük ahogy van! Megszokhatták már tőlem, hogy szeretek és ki is merek próbálni új dolgokat! Az emberek nag része a zenémen, és a hangomon kívül ezért is szeret! Mert én magamat adom! És a legfontosabb! Ez neked vagy neki nem tetszik! De nagyon sokan vannak akiknek pedig igen! Akik szeretnek igazán, mindennel együtt teszik, ahogy én is mindenkit úgy fogadok el ahogy van!" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.