Gáspár Győző szerződést szegett: élőben jelentkezett be egy műsor forgatásáról

forgatás Gáspár Győző Győzike Észbontók szerződésszegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzi élőben jelentkezett be az Észbontók című műsor felvételéről, amit a csatorna feltehetően nem néz jó szemmel. Egyelőre ugyanis még nem kezdték el reklámozni az új évadot,  idejekorán valószínűleg nem is akarták volna bemutatni, hogy kik fognak szerepelni, de Győzike ezzel nem törődött.

Akár még komoly bajba is kerülhet Győzike azért, mert nem tudta titokban tartani örömét. Az Észbontók című műsorban fog szerepelni Szandival együtt, de a csatorna ezt idejekorán nem szereti nagydobra verni. Általában az adásba kerülésig, vagy a reklámozás kezdetéig a szereplőknek tilos titkokat elárulnia, de Győzikének ez már a felvételen sikerült.

Győzike szerződést szegett Forrás: Instagram/Gáspár Győző

Élőben jelentkezett be ugyanis, és még Szandit is megmutatta. Az énekesnő figyelmeztette is arra, hogy ebből baja lehet, de Győzike egyszerűen nem tudott leállni. Bizonyára örült a felkérésnek, ezért élőzött olyan lelkesen, csak azt felejtette el, hogy ezzel valószínűleg szerződést szegett, és még Szandit is belekeverte – írja a Ripost.

Michael Jackson lánya, Paris Jackson és Cara Delevingne egy párt alkot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-michael-jackson-lanya-paris-jackson-es-cara-delevingne-egy-part-alkot-video.htmlMichael Jackson lánya, Paris és Cara Delevingne kapcsolatáról már korábban is felröppentek hírek, most azonban biztosnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak. Egy randevújukról készült videóban ugyanis nemcsak táncolnak, hanem csókolóznak is egymással. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Michael Barrymore, a gyilkossággal vádolt brit műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-visszater-a-kepernyore-michael-barrymore-a-gyilkossaggal-vadolt-brit-musorvezeto.htmlHúsvétkor visszatér a képernyőre Michael Barrymore, akit 2002-ben rúgott ki az ITV, miután egy hullát találtak essexi házának medencéjében. TV + Sztárok--18 éves lett Boris Becker törvénytelen lánya, Anna Ermakovahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-18-eves-lett-boris-becker-torvenytelen-lanya-anna-ermakova.htmlGyönyörű nővé érett Boris Becker 18 esztendős nagylánya, Anna Ermakova. TV + Sztárok--Világhírű producerrel dolgozik együtt Mága Zoltán lánya, Jenniferhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-vilaghiru-producerrel-dolgozik-egyutt-maga-zoltan-lanya-jennifer-patrizio-moi.htmlPatrizio Moi producerrel dolgozik együtt Mága Zoltán tehetséges lánya, Jennifer. Közös fotót is posztolt vele. TV + Sztárok--Oszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-oszter-sandort-kirugtak-a-maltai-lovagrendbol-botrany.htmlOszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendből. Az elnök szerint esély sincs arra, hogy újra taggá válhasson a színművész. TV + Sztárok--Az egész hétvégét együt tölthette Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180326-az-egesz-hetveget-egyut-tolthette-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának válsága tart egy ideje, de úgy tűnik, hogy a fiatalok próbálják rendezni a helyzetet: már látni a fényt az alagút végén.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.