Gesztesi Károly fia, Márk elkészítette első videóklipjét

klipforgatás zene Gesztesi Márk videoklip Gesztesi Károly klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károlyi fiai, Márkó és Balázs magántanulóként folytatják az iskolát, egyikük pedig zenei álmokat is dédelget. Márkó nemrégiben jelentkezett első videoklipjével, melyet DC Milánnal készített. A klip még apját is meglepte.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Gesztesi Károly színész fiai, Márkó és Balázs magántanulóként folytatják az iskolát, Márkó pedig felszabadult idejében édesapjával jár edzeni. Arról azonban akkor még nem szólt a fáma, hogy a fiú zenei álmokat is dédelget.

"Márkó egy ideje verseket ír. Olyanokat, amik adnak egy bizonyos zenei lüktetést. Ezt most úgy hívják, hogy rap. A fiatalsághoz ez áll most a legközelebb" - mondta a Borsnak Gesztesi Károly, amikor fia videoklipjéről kérdezték, amelyet DC Milánnal készített. Azt is elárulta, hogy fia nem mutatta meg neki egészen addig, amíg el nem készültek. A színész egyébként azt is elárulta, hogy egy későbbi klipbe szívesen beugrana egy snitt erejéig.

"Még Lajcsi is azt mondta – ami tőle nagy szó –, hogy ha készül még dal, akkor nagyon szívesen trombitálna benne. Nem belefolyni akarunk az ő munkájába, csak poénból feltűnni" - mondta Gesztesi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.