Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 év után újra beszéltek

Fotó: Koncz Márton -
békülés harag Gundel Takács Gábor Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 évig voltak haragban egymással, azóta nem is beszéltek egymással, ám nemrég egy talkshow-ban együtt szerepeltek.

Gundel Takács Gábor már korábban nyilatkozott a közte és Vitray Tamás közötti feszültségről, amelyet egy évtizedekkel ezelőtti egyet nem értés váltott ki. Gundi korábban az Arckép című műsorban vallott az okokról, amely az ő egykori átigazolásához köthető. A köztévétől az Eurosporthoz ment, mert úgy érezte, többre képes, Vitray azonban nem osztotta ezen elképzeléseit.

Gundel Takács Gábor és Vitray kibékültek Fotó: Koncz Márton

„Tizenkét év után már szerettem volna továbblépni a szakmai szamárlétrán, de ebben nem értettünk egyet az akkori főnökömmel, Vitray Tamással. Tamás azt mondta: „Úgy látom, hogy a képességeidnek megfelelő feladatokat látsz el." Ezt a mondatot sosem fogom elfelejteni. Fájt" – mondta akkor Gundel Takács. A két tévés azóta nem is nagyon beszélt egymással, de a napokban egy talkshow-ban közösen szerepetek: a Madách Színház Tolnay Szalonjában beszélgettek.

Vitray Tamás nyilatkozott az egykori konfliktusról "Fotó: Hirling Bálint [origo] "

Sosem nehezteltem Gáborra, és most sem volt bennem tüske.

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.