Őrizetbe vették Thaiföldön Kefírt és barátnőjét

Forrás: Thinkstock -
Thaiföld Kefír rendőrség e-cigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vették Kefírt, amikor Thaifölfön nyaralt. A 39 éves magyar zenész egy elektromos cigaretta miatt került bajba.

"Thaiföldön, ha elektromos cigit látnak nálad, úgy visznek be az őrsre, mintha kábítószert találtak volna a zsebedben. A barátnőmmel az utolsó napot töltöttük Thaiföldön, még béreltünk egy motort és mentünk vele pár kört, de egyszer csak lerobbantunk, éppen a rendőrség előtt. De szerencsém volt – gondoltam még akkor –, mert a rendőrkapitány észrevette, hogy Mariannal ott vesződünk, és azonnal jött segíteni. Marha rendes fazon volt, beállt szerelni, próbáltuk beindítani, de semmi. Kinyitottam a csomagtartót, és meglátta benne az elektromos cigit. Az addig kedvesen mosolygó, segítőkész rendőrkapitány arca hirtelen eltorzult, és dühödten kérdezte, hogy mi az ott az ülés alatt. Mondtam neki, hogy az elektromos cigim, amire rögtön be is tessékelt az őrsre" - mesélte a Blikknek Kefír.

Kefír és Mariann bajba kerültek Thaiföldön Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az e-cigi használata szigorúan tilos Thaiföldön, használaátért, vagy birtoklásáért komoly pénzbüntetés jár. A zenészre is ez várt volna.

"35 ezer bahtra akart megbüntetni, ami átszámolva körülbelül 280 ezer forint. Egyszerűen nem értettem, hogy mi baja az elektromos cigivel úgy, hogy nem is használtam. Aztán meg akart büntetni újabb 35 ezer bahtra, amiért nem volt nálam az útlevelem. Ezt sem feltétlenül értettem, mert thai jogosítványom van, amiben az útlevélszámom is szerepel. Teljesen reménytelen volt a szituáció, ezért hívnom kellett a thai rendőr ismerősömet" - mondta a Kefír, aki hozzátette, rendőr barátjának köszönhetően csak 5000 batha lett a büntetése, ami átszímtva 40 ezer forint.

Endrei Judit: „Én voltam a jó kislány a tévében"http://www.life.hu/sztarok/20180322-endrei-judit-en-voltam-a-jo-kislany-a-teveben.htmlAz 50+-osokat sem felejtette el a média. Akkor sem, ha már rég nincsenek képernyőn, és nem olyan zajos körülöttük az élet. A Magyar Televízió egykori bemondónője, később szerkesztő-műsorvezetője irigylésre méltóan energikus, használja a közösségi médiát és értékmegőrző közösségeket épít. Ezúttal pedig a wmn.hu Elviszlek magammal műsorának kamerái előtt mesélt a televíziózásról, az anyaságról, a magánéletéről, és az is kiderül, mi lelkesíti az életben. TV + SztárokOrigoSzexi asztaltáncot lejtett Pajkaszegen Erdélyi Tímea A mi kis falunk sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szexi-asztaltancot-lejtett-pajkaszegen-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-sorozatba.htmlAhogy írtunk már róla, Erdélyi Tímea, a Barátok közt első Tildája, A mi kis falunk című sorozatban tűnt fel. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Elképesztő luxusautót kapott Bangó Margit és családja: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-elkepeszto-luxusautot-kapott-bango-margit-es-csaladja-fotok.htmlKözel 20 milliós luxusautót kapott Bangó Margit és családja. A közösségi oldalon el is dicsekedtek vele. TV + SztárokOrigoRomantikus fotót posztolt Szabó Ádám: nagyon szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180325-romantikus-fotot-posztolt-szabo-adam-nagyon-szerelmes-toth-andi.htmlTovább bimbózik Szabó Ádám és Tóth Andi kapcsolata: az énekes most egy szerelmes fotót posztolt közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoAz ágyból posztolt Tóth Gabi: kedvesét, Krausz Gábort és kutyájukat is lefotózta http://www.life.hu/sztarok/20180325-az-agybol-posztolt-toth-gabi-kedveset-krausz-gabort-es-kutyajukat-is-lefotozt.htmlAmióta Tóth Gabi és Krausz Gábor felvállalták kapcsolatukat, az énekesnő szívesen posztol közös fotókat. Most is így tett. TV + SztárokOrigoElhunyt Lys Assia, az Eurovíziós Dalfesztivál első győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20180325-elhunyt-lys-assia-az-eurovizios-dalfesztival-elso-gyoztes.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál szervezői is megerősítették a hírt, amely szerint Lys Assia egy svájci kórházban elhunyt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.