Sehol sem kap állást Gáspár Evelin

Forrás: TV2 -
munkahely Gáspár Evelin állás gyakorlat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin keményen tanult mindig is, most is a mesterképzést végzi, gyakorlati helyet azonban nem kap. Sehol sem akarják alkalmazni.

A munkaadók megbélyegzik Gáspár Evelint, senki sem ad munkát neki. Ennek oka pedig az, hogy az édesapja, Gáspár Győző ellen eljárást indított a NAV.

"Rengeteg helyen próbálkoztam, de valahogy sehol sem feleltem meg. Hiába színötös a bizonyítványom, mindig azt a választ kapom, hogy köszönjük szépen a jelentkezését, de nem kérjük, kedves Evelin. Volt olyan nagyvállalat, ahol egyenesen a szemembe mondták, hogy egy bűnöző lányát nem kívánják foglalkoztatni. Egyszerűen már nem tudom, mitévő legyek, nagyon elkeserít, hogy így bánnak velem, főleg akkor, amikor biztosan tudom, hogy az édesapám semmi törvénysértőt nem követett el" - mesélte a Blikknek Evelin, aki nagyon fél attól, hogy csak külföldön fog gyakorlati helyet találni, pedig mindenképpen itthon szeretett volna maradni.

Gáspár Evelin nem kap munkát itthon Forrás: TV2

Evelin egyébként korábban már volt külföldön hosszabb ideig, egy szemesztert vágzett ott. Soha semmi problémája nem volt, csak jó visszajelzéseket kapott. Ebből gondolja, hogy nem a tudásával van a baj, hanem a Gáspár névvel nem tudnak megbarátkozni az itthoni cégvezetők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.