Tápai Szabina levelezési rendszerét is fel akarták törni a hackerek

Tápai Szabina kétségbeesés Kucsera Gábor Instagram hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina elárulta, nagyon megijedt, amikor az Instagram-oldala mellett a levelezési rendszerét is fel akarták törni, hiszen fontos szerződéseket tartalmaz email-fiókja.

Mint arról korábban már beszámoltunk, feltörték Tápai Szabina Instagram-oldalát és törölték a profilját. Kucsera Gábor kedvese most a TV2-ben mesélt arról, hogyan is jött rá arra, mi történt. Kiderült, az email-fiókjába is be akartak lépni a hackerek, de nem sikerült nekik.

Egy forgatáson voltam, amikor észrevettem, hogy nem tudok belépni a fiókomba. Majd kaptam egy email-t, hogy valaki fel akarja törni a levelezési rendszerem, ám abba szerencsére nem tudtak bejelentkezni. Azért az eléggé szíven ütött volna, ha az emailek és a szerződések más kezébe kerülnek." – mesélte a sportolónő, aki így 102 ezer követőt veszített el.

Tápai Szabinát persze felzaklatták a történtek, különösen azért, mert több olyan szerződése is van, amely alapján neki posztolnia kell a közösségi oldalára.

A férjem mondta, hogy most aztán milliókat bukunk, és összeomlunk, de azért ez nem történt meg" – mondta Szabina, majd hozzátette, a cégek nagyon megértőek voltak vele. Most új fiókot nyitott, amelyet pár nap alatt közel 20 ezren követtek be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.