Visszatér a képernyőre Michael Barrymore, a gyilkossággal vádolt brit műsorvezető

gyilkosság műsorvezető Michael Barrymore brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvétkor visszatér a képernyőre Michael Barrymore, akit 2002-ben rúgott ki az ITV, miután egy hullát találtak essexi házának medencéjében. 

Michael Barrymore húsvétkor tér vissza a tévézés világába ahhoz a csatornához, amely 16 évvel ezelőtt, 2002-ben bocsátotta el. Az ITV azért szabadult meg a műsorvezetőtől, mert annak essexi birtokán meghalt egy ember: Stuart Lubbockot a medencében találták holtan. A csúnya ügybe természetesen a tévés neve is belekeveredett, hiszen nála találták meg a férfi testét, akinek drog és alkohol is volt a vérében, és felthetően megerőszakolták.

Visszatér a képernyőre Michael Barrymore Forrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

A brit műsorvezetőt és komikust 2007-ben le is tartóztatták, de bizonyíték hiányában végül elengedték. A műsorvezető nevét hivatalosan azonban csak tavaly tisztázta a rendőrség, felkéréseket azonban nem nagyon kapott. Idén viszont megtörik a jég: anyacsatornájána egy dokumentumfilmben fog feltűnni több egyéb híresség oldalán - írja a Metro.

Világhírű producerrel dolgozik együtt Mága Zoltán lánya, Jenniferhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-vilaghiru-producerrel-dolgozik-egyutt-maga-zoltan-lanya-jennifer-patrizio-moi.htmlPatrizio Moi producerrel dolgozik együtt Mága Zoltán tehetséges lánya, Jennifer. Közös fotót is posztolt vele. TV + Sztárok--Oszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-oszter-sandort-kirugtak-a-maltai-lovagrendbol-botrany.htmlOszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendből. Az elnök szerint esély sincs arra, hogy újra taggá válhasson a színművész. TV + Sztárok--Az egész hétvégét együt tölthette Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180326-az-egesz-hetveget-egyut-tolthette-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának válsága tart egy ideje, de úgy tűnik, hogy a fiatalok próbálják rendezni a helyzetet: már látni a fényt az alagút végén.TV + SztárokOrigoMegházasodott a Piramis gitárosa, Závodi János: 70 évesen vette el párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-meghazasodott-a-piramis-gitarosa-zavodi-janos-70-evesen-vette-el-parjat.htmlA Piramis 70 éves gitárosa végre elvette szerelmét: már hét éve ismerik egymást, 2014-ben közös gyermekük is született, most pedig az esküvőre is sort kerítettek.TV + SztárokOrigoElképesztő összegtől esik el Hosszú Katinka, ha meg akarja menteni a házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-elkepeszto-osszegtol-esik-el-hosszu-katinka-ha-meg-akarja-menteni-a-hazassagat.htmlHa őszig nem versenyez Hosszú, és kihagyja az augusztus eleji Európa-bajnokságot is, akkor akár 20 millió forinttól is eleshet - írja a Blikk.TV + Sztárok--Szexi asztaltáncot lejtett Pajkaszegen Erdélyi Tímea A mi kis falunk sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szexi-asztaltancot-lejtett-pajkaszegen-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-sorozatba.htmlAhogy írtunk már róla, Erdélyi Tímea, a Barátok közt első Tildája, A mi kis falunk című sorozatban tűnt fel. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.