A Nagy Duett: Szabó Ádám nagyon jól érzi magát új párjával

Szabó Ádám TV2 A Nagy Duett Keveházi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám párja A Nagy Duett színpadán Keveházi Krisztina lesz. Ádám elmondta, ugyan még sosem látott balett előadást, kíváncsi párja munkásságára. Tóth Andiról nem akart a kameránk előtt beszélni, számára most A Nagy Duett az első.

A Nagy Duett: párjáról mesélt Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-parjarol-meselt-gonczi-gabor.htmlA Tények műsorvezetője, Gönczi Gábor is ott lesz A Nagy Duettben, Erdélyi Tímea színésznő lesz a párja. Gábor elmondta, évtizedek óta zenél, de így sem tartja magát profinak. Azért lesz érdekes az ő párosuk, mert egyikük sem hivatásos zenész: Timi prózai színész, ő pedig egy sikeres partizenekar frontembere. A műsorvezető a Life.hu kamerája előtt mondta el, mit gondol a műsorról, a szereplésről, és arról, miért is tud a bohóckodás mellett is hiteles maradni.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSztárok segítenek Kiss Ramónának, akit hackertámadás érthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-sztarok-segitenek-kiss-ramonanak-akit-hackertamadas-ert.htmlÖsszefogtak barátai Kiss Ramónáért, akinek feltörték és letörölték Instagram-oldalát a hackerek. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi falatnyi fürdőruhában mutatta meg popsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-bodi-sylvi-falatnyi-furdoruhaban-mutatta-meg-popsijat.htmlSárga bikiniben sétált a tengerparton Bódi Sylvi, a fürdőruha azonban annyira falatnyi rajta, hogy alig takar valamit formás fenekéből. TV + SztárokOrigoKiscsikója született Gina Maria Schumacher lovának: nem tudja, mi legyen a nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180327-kiscsikoja-szuletett-gina-maria-schumacher-lovanak-nem-tudja-mi-legyen-a-neve.htmlKiscsikója született Gina Maria Schumacher lovának, Frankie-nek és már csak az a kérdés, mi legyen a neve. A sztársportoló lánya most a közösségi oldalon kérte követői segítségét. TV + Sztárok--Pumped Gabo elárulta, miért vállalta A Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20180327-pumped-gabo-elarulta-miert-vallalta-a-nagy-duettet.htmlA fesztiváli tánclépéseiről megismert, majd a dzsungelt is megjárt celeb, Pumped Gabo is szerepet kapott A Nagy Duettben: Marcellina párja lesz. Gábor elmondta, énekelni ugyan nem tud, de mégis volt valami, ami miatt elvállalta ezt a műsort.TV + Sztárok--Lena Dunham egy titokzatos idegennel randevúzikhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-lena-dunham-egy-titokzatos-idegennel-randevuzik.htmlLencsevégre kapták Lena Dunham színésznőt, amint egy férfivel randevúzik. Egyelőre nem tudni, hogy ki a rejtélyes fickó. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.