Egy jövőbelátó testvérpár állítja, Diana ott lesz Harry herceg esküvőjén

Forrás: Getty Images/Anwar Hussein -
esküvő Meghan Markle szellem Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jövőbelátó ikerpár állítja, Diana szelleme biztosan ott lesz Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén.

Az a hír járja, hogy egy igen fontos személy lesz jelen Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén. Egy jövőbe látó testvérpár azt jósolta, az eseményen biztosan részt vesz majd Diana szelleme. Bár kissé morbidnak tűnik ez a kijelentés, Terry és Linda Jamison biztos benne, Vilmos hercegék édesanyja lesz a ceremónia 601. vendége - írja a DailyStar.

A testvérek azt állítják, szoktak szellemekkel beszélgetni. Megjelent nekik Diana is, aki közölte, számára teljesen természetes, hogy ott lesz a nagy napon, hiszen Vilmos és Katalin esküvőjén is megjelent.

Diana hercenő ott lehet Harry hercegék esküvőjén Forrás: Getty Images/Anwar Hussein

Terry és Linda egyébként 2011-ben azt is megjósolta, hány gyermeke lesz Katalinéknak, és a kicsik milyen neműek lesznek.

Látunk egy kisfiút és egy kislányt a következő években... Te talán még több gyermekük is lesz" – mondták akkor egy tévéműsorban.

Oszter Sándor állítja, ő lépett ki a lovagrendbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-oszter-sandor-allitja-o-lepett-ki-a-lovagrendbol.htmlA napokban derült ki, hogy Oszter Sándor már nem tagja a lovagrendnek, kiderült, hogy mi történt valójában. TV + Sztárok--A bíróság dönt Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-birosag-dont-berki-natasa-zselyke-felugyeleti-jogarol-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlBírósághoz fordult Hódi Pamela és Berki Krisztián, hogy ott döntsenek kislányuk, Nati felügyeleti jogáról. TV + Sztárok--Meghan Markle elegáns kiegészítőket visel majd esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-meghan-markle-elegans-kiegeszitoket-visel-majd-eskuvojen.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én mondják ki a boldogító igent, egyre több részlet lát napvilágot a nagy napot illetően. Most az is kiderült, milyen ékszereket viselhet majd Meghan Markle. TV + Sztárok--Istenes Bence Berlinig repült egy dönerért, mert Csobot Adél megkívántahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-istenes-bence-berlinig-repult-egy-donerert-mert-csobot-adel-megkivanta.htmlDönert kívánt a várandós Csobot Adél, mire párja, Istenes Bence azonnal repülőre pattant és hozott is neki egyet Berlinből. TV + SztárokOrigoA fentanil nevű fájdalomcsillapító túladagolása okozhatta Prince haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-fentanil-nevu-fajdalomcsillapito-tuladagolasa-okozhatta-prince-halalat.htmlA legendás zenész 57 évesen távozott az élők sorából, lassan már két éve lesz annak, hogy búcsút vettünk a zenei élet egyik legmeghatározóbb alakjától. Az azonban csak mostanra vált világossá, hogy mi is okozhatta a zenész halálát: hatalmas mennyiségű fájdalomcsillapító volt a szervezetében. TV + Sztárok--Életéről vallott BB Évi: még mindig egy otthonban él, és senki nem látogatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-eleterol-vallott-bb-evi-meg-mindig-egy-otthonban-el-es-senki-nem-latogatja.htmlHiába nyert annak idején BB Évi nagy összeget a valóságshow-ban, sajnos ő nem tudta kiélvezni. Mentális problémái felülkerekedtek rajta, évek óta csak azért küzd, hogy újra átvehesse saját élete felett az irányítást. Egyelőre egy otthonban él, de egyre jobban érzi magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.