Így néznek ki ma a Miami Vice sztárjai: Don Johnson és Philip Michael Thomas felett is eljárt az idő

fotó Don Johnson Miami Vice Philip Michael Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miami Vice elképesztően népszerű és ikonikus sorozat volt, és bár már évtizedekkel ezelőtt véget ért, szereplői még most is élénken élnek az emlékeinkben olyanoknak, amilyenek egykor voltak. Pedig felettük is eljárt már az idő! Így néznek ki ma. 

Elképesztően népszerű volt annak idején a Miami Vice, így a két főszereplő is óriási ismertségre tett szert. Don Johnson játszotta James "Sonny" Crockett karakterét, míg Philip Michael Thomas Ricardo "Ricco" Tubbs-t alakította.

Így néztek ki a Miami Vice tagjai Forrás: AFP

A sorozat öt évadot élt meg, de sajnos az első kettő sikerét egyik további sem tudta felülmúlni. 1989-ben véget ért a sugárzás, de a szereplőkre még ma is úgy emlékszünk, mintha tegnap üldözték volna a bűnözőket. Pedig nem tegnap történt, és bizony azóta felettük is eljárt az idő!

A legendás sorozat sztárjai ma: Don Johnson és Philip Michael Thomas Forrás: Getty Images
Életéről vallott BB Évi: még mindig egy otthonban él, és senki nem látogatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-eleterol-vallott-bb-evi-meg-mindig-egy-otthonban-el-es-senki-nem-latogatja.htmlHiába nyert annak idején BB Évi nagy összeget a valóságshow-ban, sajnos ő nem tudta kiélvezni. Mentális problémái felülkerekedtek rajta, évek óta csak azért küzd, hogy újra átvehesse saját élete felett az irányítást. Egyelőre egy otthonban él, de egyre jobban érzi magát. TV + Sztárok--Dancs Annamari beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20180327-dancs-annamari-beadta-a-valokeresetet.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, azaz Kiskeró kisfia pár hónapos volt, amikor a nyáron a fiatal apuka úgy döntött, hogy elköltözik otthonról. Úgy érezte, hogy a gyeremek iránt érzett szeretete nem elég ahhoz, hogy együttlegyen feleségével. TV + SztárokOrigoNem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna... TV + Sztárok--Istenes Bence Berlinig repült egy dönerért, mert Csobot Adél megkívántahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-istenes-bence-berlinig-repult-egy-donerert-mert-csobot-adel-megkivanta.htmlDönert kívánt a várandós Csobot Adél, mire párja, Istenes Bence azonnal repülőre pattant és hozott is neki egyet Berlinből. TV + SztárokOrigoMajka és Tilla a Bezár a bazár! című vetélkedőt vezetik majdhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-majka-es-tilla-a-bezar-a-bara-cimu-vetelkedot-vezetik-majd.htmlA televíziózás hőskorát idézi majd a TV2 új vetélkedője, a Bezár a bazár!. A műsort nemrégiben teltházas arénakoncertet adó Majka és Till Attila vezetik majd. TV + Sztárok--Sztárok, akik fizettek gyermekük anyjának, hogy eltűnjön: Cristiano Ronaldótól Eddie Murphy-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180326-sztarok-akik-fizettek-gyermekuk-anyjanak-hogy-eltunjon-cristiano-ronaldotol-eddie-murphy.htmlA sztárok életében elképesztően nagy a kísértés, és kevesen vannak, akik ellen tudnak állni a csábításnak. Nem számít, hogy házas, kapcsolatban élő vagy egyedülálló az illető, nagyon sokszor ismétlődik ugyanaz a minta: hatalmas láng egy-két estére egy csinos nő iránt, 9 hónap múlva pedig megszületik a közös gyermekük. Csak a sztárapuka nem egészen így tervezte, ilyenkor pedig mindent megtesz azért, hogy mocskos éjszakájának bizonyítéka eltűnjön az életéből: többnyire sok millió dollárral csitítja el az anyukát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.