Lena Dunham egy titokzatos idegennel randevúzik

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega -
Vacsora párkapcsolat Lena Dunham Randevú szakítás Jack Antonoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lencsevégre kapták Lena Dunham színésznőt, amint egy férfivel randevúzik. Egyelőre nem tudni, hogy ki a rejtélyes fickó.

Nyugat-Hollywoodban fotózták le Lena Dunhamet, amint egy férfival sétál vacsora után. A 31 éves Golden Globe-díjas színésznő átkarolta a férfi nyakát és úgy sétáltak az utcán - írja az Eonline.

Egyelőre nem tudni, ki a rejtélyes randipartner Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A párt már korábban is látták együtt ebben az évben, pedig Dunham nem olyan régen szakított a Bleachers frontemberével, Jack Antonoffal.

Így néznek ki ma a Miami Vice sztárjai: Don Johnson és Philip Michael Thomas felett is eljárt az időhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-igy-neznek-ki-ma-a-miami-vice-sztarjai-don-johnson-es-philip-michael-thomas.htmlA Miami Vice elképesztően népszerű és ikonikus sorozat volt, és bár már évtizedekkel ezelőtt véget ért, szereplői még most is élénken élnek az emlékeinkben olyanoknak, amilyenek egykor voltak. Pedig felettük is eljárt már az idő! Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigoEgy jövőbelátó testvérpár állítja, Diana ott lesz Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-egy-jovobelato-testverpar-allitja-diana-ott-lesz-harry-herceg-eskuvojen.htmlEgy jövőbelátó ikerpár állítja, Diana szelleme biztosan ott lesz Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén. TV + Sztárok--Oszter Alexandra megsértette a diósjenői lakosokathttp://www.life.hu/sztarok/20180327-oszter-alexandra-megsertette-a-diosjenoi-lakosokat.htmlNem csitul a harc Oszter Sándor és a diósjenői lakosok között, a vitába nemrég Oszter Alexandra is beszállt. Édesapja védelmére kelt, de közben vérig sértette a lakosokat. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem folytatja tovább a versenyszerű úszást Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-folytatja-tovabb-a-versenyszeru-uszast-gyurta-dani.htmlMeglepő bejelentést tett Gyurta Dániel: közölte, hogy nem folytatja tovább a versenyszerű úszást. TV + SztárokJóképű üzletemberrel randizgat Angelina Jolie: végre túllépett Brad Pittenhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-jokepu-uzletemberrel-randizgat-angelina-jolie-vegre-tullepett-brad-pitten.htmlÚgy tűnik, Angelina Jolie-nak sikerül végleg maga mögött hagynia a múltat és immár új kedvese van egy jóképű üzletember személyében. TV + Sztárok--Oszter Sándor állítja, ő lépett ki a lovagrendbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-oszter-sandor-allitja-o-lepett-ki-a-lovagrendbol.htmlA napokban derült ki, hogy Oszter Sándor már nem tagja a lovagrendnek, kiderült, hogy mi történt valójában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.