Nem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatja

TV2 Pumped Gabo RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna...

Marcellina olvasta fel amatőr társáról az információkat, amiből azonnal ki lehet találni, hogy ki az a celeb, aki énektudás nélkül vállalkozik a feladatra. Imádja a fesztiválokat, szívesen kipróbálná magát autóversenyzőként, és sok időt szentel magára, arra, hogy jó formában legyen, jellegzetes mozgását az egész ország ismeri - szólt a jellemzés. A Blikk szerint ez nem lehet más, mint Pumped Gabo.

Gabót korábban az RTL műsoraiban láthattuk, de a Pumpedék című reality vége után nem kapott újabb lehetőséget a csatornánál. Az RTL-nél azt mondták, hogy Gabo nem állt állandó szerződésben a csatornával, így az átigazolásának semmiféle jogi következménye nem lesz.

A Nagy Duett összes szereplőjének nevét kedden jelentik be, 11 órától követhetjük az eseményeket a műsor Facebook oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.