Gáspár Evelint nem utasította vissza egy munkáltató sem az édesapja miatt

elutasítás munkahely Gáspár Evelin apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelinről szárnyra kapott az a pletyka, miszerint elutasította egy munkáltató édesapja miatt. Győzik lánya most tiszta vizet öntött a pohárba és leszögezte, nem történt ilyesmi. 

A napokban megjelent Gáspár Evelin nyilatkozata, miszerint azért nem tudja teljesíteni a főiskola elvégzéséhez szükséges gyakorlatot, mert apja miatt egyetlen helyen sem alkalmazzák. Gáspár Evelin azonban most azt mondja, ő az életben soha egyetlen újságnak sem mondott ilyesmit.

Gáspár Evelint nem utasította vissza egy munkáltató sem Forrás: TV2/Mokka
Sebestyén Balázs elmenekült Rubint Rékáék előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-sebestyen-balazs-elmenekult-rubint-rekaek-elol-zanzibar.htmlÚgy tűnik, nem jön össze a közös zanzibári szelfi Sebestyén Balázsnak és Rubint Rékának, a műsorvezető ugyanis kicsekkolt abból a hotelből, ahol a fitneszlady 300 fős csapatával megszállt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kalligráfus volt, mielőtt színésznő letthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-meghan-markle-kalligrafus-volt-mielott-szineszno-lett.htmlAmíg nem indult be karrierje Meghan Markle-nek, civil foglalkozást választott magának, kalligráfusként dolgozott. Többek között esküvői meghívókat is készített. TV + Sztárok--Rosszul írták a kivetítőre Szűcs Judith nevét, kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-rosszul-irtak-a-kivetitore-szucs-judith-nevet-kiakadt.htmlZalatnay Saroltával és Csepregi Évával adott közös koncertet Szűcs Judith, aki színpadra lépése után nem sokkal kiakadt, a kivetítőn ugyanis rosszul írták a nevét. TV + SztárokOrigoVideós Gála: Szirmai Gergő jelölése miatt kiakadtak, Viszkok Fruzsinát pedig kizárták egy kategóriábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-videos-gala-szirmai-gergo-jelolese-miatt-kiakadtak-viszkok-fruzsit-kizartak-ordog-nora-is-jelolt.htmlIdén is megrendelésre kerül a Telekom Videós Gála, melyen a hazai online videógyártás legnagyobbjait jutalmazzák. Nem mindenki ért azonban egyet a jelöltekkel, különösen azzal, hogy Szirmai Gergő ismét bekerült a a film és sorozat kategória esélyesei közé: a rajongói nincsenek megelégedve munkájával. TV + SztárokOrigoHódi Pamela csak Katona Renátán keresztül éri el Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-hodi-pamela-csak-katona-renatan-keresztul-eri-el-berki-krisztiant-nati.htmlHódi Pamela Katona Renátán keresztül tartja a kapcsolatot Berki Krisztiánnal. Exe telefonján le van tiltva, ezért van szükség erre. A két nő állítólag jól kijön egymással. TV + Sztárok--Kozso belvárosi lakásának árverését a licitálás közepén állították lehttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kozso-belvarosi-lakasanak-arvereset-a-licitalas-kozepen-allitottak-le.htmlKozsó belvárosi lakása úgy tűnik nem fog más kezére kerülni: elkezdték az árverezést, és érvényes licitek is érkeztek az ingatlanra, de hirtelen leállították a folyamatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.