Heidi Klum a Tokio Hotel gitárosával, Tom Kaulitz-cal jár

fotó párkapcsolat szerelem Heidi Klum Tom Kaulitz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum nemrégiben még szinglinek vallotta magát, most azonban lencsevégre kapták új kedvesével, a nála 16 évvl fiatalabb Tom Kalulitz-cal, aki a Toki Hotel zenekar gitárosa.

A Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz lett Heidi Klum új szerelme. Az America's Got Talent forgatásán kapták őket lencsevégre, amint Heidi egy kis pihenőt tartott. A szexi piros, flitteres ruhába öltözött exmodell csókot is adott 16 évvel fiatalabb zenész párja arcára - írja a Dailymail. Bár nemrégiben Heidi még azt nyilatkozta Ellen DeGeneresnek, hogy szingli, úgy tűnik azonba, hogy ez most megváltozott.

Tom Kaulitz külseje sokat változott az évek során Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Elevenítsük is fel, vajon milyen zenét játszott a Toki Hotel akkor, amikor évekkel ezelőtt feltűntek a magyar zenerajongók előtt.

Ördög Nóra az ország legszexibb műsorvezetője a Life.hu olvasói szerint http://www.life.hu/sztarok/20180328-ordog-nora-az-orszag-legszexibb-musorvezetoje-a-life-hu-olvasoi-szerint.htmlA Life.hu olvasói az elmúlt hetekben arról szavazhattak, kit tartanak az ország legszexibb műsorvezetőjének: Ördög Nóra győzött. TV + Sztárok--Kommentháború alakult ki Berki Krisztián újabb posztja alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kommenthaboru-alakult-ki-berki-krisztian-ujabb-posztja-alatt.htmlBerki Krisztián újabb, kedvesével, Katona Renátával közös fotót osztott meg Facebook-oldalán, azonban a kommentelők nem voltak kíméletesek vele. Volt, aki durván beszólt neki, azonban ő sem hagyta annyiba, kommentháború alakult ki. TV + SztárokOrigoGáspár Evelint nem utasította vissza egy munkáltató sem az édesapja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-gaspar-evelint-nem-utasitotta-vissza-munkaltato-edesapja-miatt.htmlGáspár Evelinről szárnyra kapott az a pletyka, miszerint elutasította egy munkáltató édesapja miatt. Győzik lánya most tiszta vizet öntött a pohárba és leszögezte, nem történt ilyesmi. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs elmenekült Rubint Rékáék előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-sebestyen-balazs-elmenekult-rubint-rekaek-elol-zanzibar.htmlÚgy tűnik, nem jön össze a közös zanzibári szelfi Sebestyén Balázsnak és Rubint Rékának, a műsorvezető ugyanis kicsekkolt abból a hotelből, ahol a fitneszlady 300 fős csapatával megszállt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kalligráfus volt, mielőtt színésznő letthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-meghan-markle-kalligrafus-volt-mielott-szineszno-lett.htmlAmíg nem indult be karrierje Meghan Markle-nek, civil foglalkozást választott magának, kalligráfusként dolgozott. Többek között esküvői meghívókat is készített. TV + Sztárok--Rosszul írták a kivetítőre Szűcs Judith nevét, kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-rosszul-irtak-a-kivetitore-szucs-judith-nevet-kiakadt.htmlZalatnay Saroltával és Csepregi Évával adott közös koncertet Szűcs Judith, aki színpadra lépése után nem sokkal kiakadt, a kivetítőn ugyanis rosszul írták a nevét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.