Jelmezben és élő nyulakkal is hangolnak a sztárok a húsvétra

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Wiese/Face To Face -
Robbie Williams Arnold Schwarzenegger Jim Carrey Reese Witherspoon ünnep húsvét Nyúl Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a világsztárok is a hétvégi ünnep lázában élnek. Robbi Williams nyuszifülekkel, míg Jim Carrey egy igazi élő nyúllal hangol a húsvétra.

Már sokan várjuk a hosszú hétvégét, nincsenek ezzel máshogy a világsztárok sem, hiszen ők is díszeket készítenek, vagy csak poénos fotókat osztanak meg magukról húsvét alkalmából. Öt hírességet szedtünk össze, akik már nem bírtak magukkal, és máris tavaszi dekorációba öltöztették a lakást vagy épp saját magukat.

Reese Witherspoon

Díszeket készít és tojást fest a nyuszifüleket viselő Reese Witherspoon. A színésznő ragyogó mosollyal készül a húsvétra, teszi mindezt gyermektársaságban.

Reese Witherspoon tojást fest Forrás: NORTHFOTO/face to face/Wiese/Face To Face

Arnold Schwarzenegger

Még mindig remekül néz ki a 71 éves Arnold Schwarzenegger, ezen a családi fotón pedig különösen boldognak tűnik. Bár, valljuk be, a háttérben álló fehér húsvéti nyúl kissé ijesztő látványt nyújt.

Schwarzeneggeréknél családi ünnep a húsvét Forrás: NORTHFOTO/private/IPASocialWW / IPA/Private/Ipasocialww

Robbie Williams

Nem is tudni először, hogy hová nézzünk. Talán Robbie Williams mókás nyuszifüleire, vagy fenekére, amelyet azért tol kissé a kamera felé, nehogy figyelmen kívül maradjon kis bolyhos nyuszifarka. Mindenesetre ez lett a húsvét egyik legmókásabb fotója.

Robbie Williams nyuszivá változott Forrás: NORTHFOTO/private/IPASocialWW / IPA/Private/Ipasocialww

Victoria Beckham

Nem bízta a véletlenre húsvéti fotóját Victoria Beckham, hiszen a nyúl motívum szinte kiszúrja a szemünket. Egy kissé horrorisztikus nyúlmaszkot visel David Beckham felesége, aki az álarchoz egy szexi dresszt választott.

A stílusikon Victoria Beckham nyúlmaszkot választott Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Jim Carrey

A legaranyosabb húsvéti fotó díját egyértelműen Jim Carry nyerte meg, hiszen ahogyan óvatosan magához szorítja a kisnyuszit, az szinte szívmelengető látvány. Lehetetlen nem mosolyogni, ha a képre nézünk.

Jim Carrey-é lett a legaranyosabb fotó Forrás: NORTHFOTO/SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/Supplied By Xposurephotos.Com

Tóth Andi Szabó Ádámmal való kapcsolatáról vallott: "Jegeltük ezt a kérdést"http://www.life.hu/sztarok/20180328-toth-andi-szabo-adammal-valo-kapcsolatarol-vallott-jegeltuk-ezt-a-kerdest.htmlBár már szinte biztosnak tűnt, hogy egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám, az énekesnő most lehűtötte a kedélyeket és elárulta, most nem fér bele az életébe a szerelem. TV + SztárokOrigoHeidi Klum a Tokio Hotel gitárosával, Tom Kaulitz-cal járhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-heidi-klum-a-tokio-hotel-gitarosaval-tom-kaulitz-cal-jar.htmlHeidi Klum nemrégiben még szinglinek vallotta magát, most azonban lencsevégre kapták új kedvesével, a nála 16 évvl fiatalabb Tom Kalulitz-cal, aki a Toki Hotel zenekar gitárosa. TV + Sztárok--Már 300 milliós ajánlatot is kapott Bálint Emesehttp://www.life.hu/sztarok/20180328-mar-300-millios-ajanlatot-is-kapott-balint-emese-szuzesseg.htmlImmár 5 ezer férfit utasított vissza a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki továbbra is kitartóan keresi az igazit. TV + SztárokOrigoEsztergályos Cecília nem alszik közös hálószobában férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328--esztergalyos-cecilia-nem-alszik-kozos-haloszobaban-ferjevel.htmlEsztergályos Cecília Hajdú Péternek mesélt arról, miért nem alszik egy hálószobában férjével, noha még mindig működik házasságuk. TV + Sztárok--Mégis Tyga volna Kylie Jenner gyermekének az apja? Ezt terjesztik!http://www.life.hu/sztarok/20180328-megis-tyga-volna-kylie-jenner-gyermekenek-az-apja-ezt-terjesztik.htmlAlig jött a világra Kylie Jenner gyermeke, máris egy botrány kellős közepébe került: az ő apjának kilétét találgatják az emberek, sokak szerint ugyanis nem Travis Scott nemzette, hanem még Kylie előző barátja. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra az ország legszexibb műsorvezetője a Life.hu olvasói szerint http://www.life.hu/sztarok/20180328-ordog-nora-az-orszag-legszexibb-musorvezetoje-a-life-hu-olvasoi-szerint.htmlA Life.hu olvasói az elmúlt hetekben arról szavazhattak, kit tartanak az ország legszexibb műsorvezetőjének: Ördög Nóra győzött. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.