Pokoli sztárszomszédok: Justin Bieber és Justin Theroux közelében sem laknánk

Forrás: YouTube -
szomszéd Lenny Kravitz Justin Theroux Justin Bieber rossz sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne szeretne egy igazi szupersztár közelében lakni? Nos, néhány híresség szomszédja! Bármilyen izgalmasnak is hangzik, valójában egyes celebek pokolian rossz szomszédok: úgy gondolják, hogy nekik bármit lehet, és az állandóan ott lebzselő lesifotósokról se feledkezzünk meg. Ráadásul még a kritikát sem bírják, így jó szomszédi viszonyra egyáltalán nem lehet számítani, iszonyra viszont annál inkább.

Justin Theroux

Jennifer Aniston volt férje állítólag terrorizálta a szomszédját és nagyon durván viselkedett vele. A színész el is áztatta őt, mialatt éppen a lakásának felújítása zajlott. A vizesedés hatására pedig egy penésztanyává alakult a panaszos otthona, ami miatt még orvosi kezelésre is szorult. A szomszéd szerint hangos is volt Justin Theroux, kutyáit pedig felügyelet nélkül hagyta. A vita köztük nem rendeződött le csendesen: bíróság elé került az ügyük.

Justin Theroux Forrás: AFP/John Lamparski


Justin Bieber

Justin Bieber Forrás: YouTube

Az énekes lehet a legrosszabb, akinek a közelében lakhat az ember. Arról híres, hogy iszonyatosan hangos bulikat tart a lakásában, amiknek természetesen se vége, se hossza. Sportkocsiijait pedig imádja megjáratni a környéken, ami nemcsak hangos, hanem veszélyes is. Panaszra nincs lehetőség, annak, aki mégis fel meri emelni hangját, az énekes féktelen haragjával kell szembenéznie. Az egyik szomszédját például tojással dobálta meg, és 20 ezer dolláros kárt okozott az autójában, végül 80 ezer dollárt kellett fizetnie.

Natasha Lyonne

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv

Az Amerikai pite és a Horrora akadva sztárja mellett lakni sem leányálom, főleg akkor nem volt az, amikor a színésznő még erősen kábszerezett. Módosult tudatállapotban ugyanis gyakran zaklatta a szomszédjait, viselkedése valóban tűrhetetlen volt. Egy alkalommal a szomszédja ajtaján dörömbölt, majd bement a saját lakásába, letépett a falról egy tükröt, és azzal fenyegette a szomszédját, hogy szexuálisan zaklatja majd a kutyáját. Természetesen bírósági ügy lett a dologból.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz Forrás: AFP/Guillaume Souvant

A négyszeres Grammy-díjas énekes alsó szomszédja sem volt túl boldog, hogy az ő közelében lakhat, főleg azután, hogy a sztár eldugult vécéjének tartalma az ő lakását árasztotta el. Mondanunk sem kell, katasztrofális károkat okozott a penthouse-ban. A szomszéd szerint csak a nemtörődömség és a hanyagság miatt történhetett meg ez az eset, Kravitz gondatlansága végül 8 millió dollárjába került.

Drake

Drake Forrás: Getty Images/2016 Harmony Gerber/Harmony Gerber

A rapper is hangosan szereti hallgatni a zenét, ahogy a bulik is csak nagy hangerőn pöröghetnek. Természetesen az egész heti mulatozást nehezen viselték a szomszédok, és számos alkalommal jelentették fel a sztárt csendháborításért. Drake viszont nem volt hajlandó behódolni, és ahelyett, hogy elviselhetőbb szomszéddá vált volna, addig idegesítette a mellette lakókat, míg azok el nem adták a házukat – neki. Így nem lesz több szomszéd, akit zavarhat a hangos muzsika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.