Rosszul írták a kivetítőre Szűcs Judith nevét, kiakadt

"Forrás: FEM3 " -
Zalatnay Sarolta düh kiborulás koncert Csepregi Éva kiborult Szűcs Judith hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Saroltával és Csepregi Évával adott közös koncertet Szűcs Judith, aki színpadra lépése után nem sokkal kiakadt, a kivetítőn ugyanis rosszul írták a nevét.

Egymás után lépett színpadra a három díva, Csepregi Éva, Szűcs Judith és Zalatnay Sarolta, az estét DJ Dominique szervezte, Szűcs Judith estéje azonban nem volt felhőtlen. Még a színpadon állva kiakadt, ugyanis rosszul írták a nevét. A Bors információi szerint két hibát is vétettek, ebből azonban az énekesnő csak egyet vett észre.

Szűcs Judith soha nem írta ts-sel a nevét Forrás: FEM3

"Soha nem írtam ts-sel a nevemet, és ezután sem fogom. Hosszú pályafutásom alatt soha nem történt meg, hogy elírták volna a nevemet" - fakadt ki a színpadon Szűcs Judith, amikor meglátta, hogy vezetéknevét ts-sel írták. A Blikk szerint azonban volt még egy hiba: az énekesnő keresztnevében hosszú ékezettel írták az "i" betűt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.