Tortacsodái miatt lett sztár Hamburgban Palotás Petra

torta Hamburg Palotás Petra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem tanulta a cukrászmesterséget Palotás Petra, mégis olyan gyönyörű tortákat készít, amiknek mindeki a csodájára jár. Hamburgban még a híradóba is bekerült Petra a tortájával. 

Hamburgban sem tétlenkedik az RTL Klub egykori műsorvezetője, Palotás Petra. Az írás mellett a tortakészítésben talált önmagára, és olyan mesterien űzi, hogy nem győzi bezsebelni az elismeréseket. Ugyan sosem tanulta a cukrászmesterséget, Hamburgban egyre inkább terjed a neve, pedig nem akar üzletet, pénzt csinálni ebből, ez számára egy édes hobbi.

Palotás Petra tortáit nem győzik dicsérni Forrás: Facebook/PetraPalotás

Az elismersét azért persze ő is szereti, ezért el is indult egy tortakészítő versenyen, de sajnos kizárták. Petra nem olvasta el alaposan a szabályokat, és még idő előtt közzétette az interneten a tortájáról készült képet. Ettől azonban még bemutatták kreálmányát, és bizony óriási sikert aratott.

Óriási elégtétel volt,

Story Magazinnak

Palotás Petra Magyarországra költözik

Egy éve még az a hír járta, hogy Palotás Petra és családja hazaköltöznek. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy csak a nyárra térnek vissza Magyarországra. Túl sok szervezést igényel ugyanis a végleges visszaköltözés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.