Balázs Klári kétszer majdnem megfulladt, azóta kerüli a mély vizet

Korda György Mélyvíz Balázs Klári életmentés mentés baleset fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kétszer menekült meg a halált torkából Balázs Klári. Mindkétszer majdnem vízbe fulladás volt az ok, hisz abban, hogy ezek nem véletlenül történtek vele.

Balázs Klárinak már kétszer volt halálközeli élménye, mindkétszer a mély víz játszott szerepet ebben. Szerencsére, mindkét alkalommal volt ott valaki, aki megmentse, azóta kerüli a mély víz közelségét. Azt mondja, hisz abban, hogy semmi sem történik véletlenül, így ez a két eset sem. A Star magazinnak adott interjúját a Blikk szemlézte.

Balázs Klári tudatosan kerüli a mély vizet Forrás: InterCom

Az énekesnőnek, Korda György feleségének ötévesen volt az első ilyen élménye. "A Szamos partján pancsoltunk a testvéreimmel, akik rendkívül jól úsztak. Egyszer csak eltűntem a szemük elől, elmerültem a mélyben. Akkoriban nagyon hosszú hajam volt, ők pedig csak azt látták, hogy a hajam a víz tetején lebeg, de én nem vagyok sehol. Én eközben odalent körbenéztem" - mondta a magazinnak Balázs Klári. Azt is elmondta, hogy tisztán látta, mi van körülötte, és egy csodás zenét is hallott.

A következő alkalommal a Tisza partján sétált áradáskor, amikor hirtelen elnyelte a víz, ekkor is a segítségére siettek. Ezek után döntött úgy, hogy kerüli a mély vizet.

De nemcsak a rossz a dolgokat látja sorsszerűnek, hanem a jókat is. Ilyennek ítéli meg például férjével, Korda Györggyel való találkozását is.

Balázs Klári kétszer majdnem megfulladt, azóta kerüli a mély vizethttp://www.life.hu/sztarok/20180329-balazs-klari-ketszer-majdnem-megfulladt-azota-keruli-a-mely-vizet.htmlMár kétszer menekült meg a halált torkából Balázs Klári. Mindkétszer majdnem vízbe fulladás volt az ok, hisz abban, hogy ezek nem véletlenül történtek vele.TV + SztárokJelmezben és élő nyulakkal is hangolnak a sztárok a húsvétrahttp://www.life.hu/sztarok/20180328-jelmezben-es-elo-nyulakkal-is-hangolnak-a-sztarok-a-husvetra.htmlMár a világsztárok is a hétvégi ünnep lázában élnek. Robbi Williams nyuszifülekkel, míg Jim Carrey egy igazi élő nyúllal hangol a húsvétra. TV + Sztárok--Jeremy Meeks bűnözőből lett modell hamarosan apa leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-jeremy-meeks-bunozobol-lett-modell-hamarosan-apa-lesz.htmlBűnzőből lett sikeres modell Jeremy Meeks, majd beleszeretett a milliárdos örökösnőbe, Chloe Greenbe, most pedig első gyermeküket várják. TV + Sztárok--Heidi Klum a Tokio Hotel gitárosával, Tom Kaulitz-cal járhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-heidi-klum-a-tokio-hotel-gitarosaval-tom-kaulitz-cal-jar.htmlHeidi Klum nemrégiben még szinglinek vallotta magát, most azonban lencsevégre kapták új kedvesével, a nála 16 évvl fiatalabb Tom Kalulitz-cal, aki a Toki Hotel zenekar gitárosa. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília nem alszik közös hálószobában férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328--esztergalyos-cecilia-nem-alszik-kozos-haloszobaban-ferjevel.htmlEsztergályos Cecília Hajdú Péternek mesélt arról, miért nem alszik egy hálószobában férjével, noha még mindig működik házasságuk. TV + Sztárok--Kommentháború alakult ki Berki Krisztián újabb posztja alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kommenthaboru-alakult-ki-berki-krisztian-ujabb-posztja-alatt.htmlBerki Krisztián újabb, kedvesével, Katona Renátával közös fotót osztott meg Facebook-oldalán, azonban a kommentelők nem voltak kíméletesek vele. Volt, aki durván beszólt neki, azonban ő sem hagyta annyiba, kommentháború alakult ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.