Liptai Claudia beszólt Majkának és ByeAlexnek a Televíziós Újságírók Díjátadó Gáláján

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia Majka ByeAlex beszólás Televíziós Újságírók Díja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia vehette át a legjobb zsűritagnak járó díjat a Televíziós Újságírók Díjátadó Gáláján. Köszönőbeszédében durván beszólt Majkának és ByeAlexnek.

A napokban került megrendezésre a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálája, ahol Liptai Claudia is díjat vehetett át, a legjobb zsűritag kategóriában, maga mögé utasítva Majkát és ByeAlexet is.

Liptai Claudia Forrás: Instagram/Liptai Claudia

A csinos sztármami természetesen köszönőbeszédében hozta a tőle megszokott csipkelődős formát és viccesen megjegyezte, valószínűleg azért ő kapta ezt a díjat, mert tud ragozni.

"Azt gondolom, hogy azért is kaptam meg a díjat Majka és Alex mellett, mert

egy kicsit jobban ragozok, mint ők.

Húsz éve csinálom ezt a szakmát, és annyi minden voltam már: megnyertem a legjobb női műsorvezető díját, most zsűritagként díjaztak, esetleg jövőre, egy nemváltó műtét után a legjobb férfi műsorvezető díját is elviszem. De a viccet félretéve: ebben a szakmában az a legfontosabb, hogy az ember megpróbáljon mindig önmaga lenni. Szerintem ez megy a legnehezebben! Mindig azt díjazzák, ha valakiről nem hull le a lepel és önazonos marad. Úgy érzem, ezért kaptam ezt a díjat"

Peller Mariann 7 év után visszatér az RTL Klubhoz: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-peller-mariann-7-ev-utan-visszater-az-rtl-klubhoz.htmlPeller Mariann 7 évvel ezelőtt távozott az RTL Klub képernyőjéről. Most visszatér. TV + Sztárok--Deutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-vv-fanni-gyilkosa-nem-az-elozeteseben-levo-b-laszlo-mondta-egy-medium.htmlNovember óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes. TV + Sztárok--Kozsónak árvezeik az otthonát: ha nem fizet, elveszik tőle az ingatlanthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kozsonak-arvezeik-az-otthonat-ha-nem-fizet-elveszik-tole-az-ingatlant.html139 millió forintot kellene visszafizetnie Kozsónak ahhoz, hogy megtarthassa otthonát. Amennyiben ezt március 27-ig nem teszi meg, az egyetlen nevén lévő ingatlant is elárverezik a piaci ár töredékéért.TV + Sztárok--Pintér Tibor félmeztelenül egy torából ugrott ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-pinter-tibor-felmeztelenul-egy-torabol-ugrott-ki-foto.htmlAmikor az ember azt hinné, nincs olyan dolog, amit PintérTibor ne tett vagy mondott volna, kiderül, hogy van lejjebb: egy szál nyakkendőben, félmeztelenül ugrott ki egy tortából a szőke színész.TV + SztárokOrigoCameron Diaz visszavonul: nem forgat több filmethttp://www.life.hu/sztarok/20180312-cameron-diaz-visszavonul-nem-forgat-tobb-filmet.htmlCameron Diaz életében először felhőtlenül boldog fiatal rockzenész férje oldalán. A világhírű színésznő éppen ezért minden idejét családjára szeretné fordítani: a hírek szerint 2014 óta minden filmszerepet visszautasít. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.