Liptai Claudia kislánya Horváth Tamásért rajong

Forrás: Álomutazó -
A Nagy Duett Liptai Claudia rajongás Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia egyedül vezeti majd A Nagy Duett című műsort, és azt is elárulta, hogy kislánya is biztosan nagyon élvezi majd, hiszen rajong Horváth Tamásért.

Liptai Claudia kislánya, Panka is ott lesz majd A Nagy Duett című műsor felvételein, melyet édesanyja vezet. A műsorvezető azt is elmondta, hogy lánya rajong Horváth Tamásért, ez az oka a műsor iránti érdeklődésének.

Liptai Claudia és lánya, Panka Forrás: Álomutazó

"Panka biztos, hogy jön a Duettre. Imádja ezeket a műsorokat, én pedig annyira szeretem benne, hogy ő tényleg annyira jó rajongó. Neki Horváth Tamás egy hatalmas őrület" - mondta a műsorral kapcsolatos sajtótájékozatatón Liptay Claudia.

Ónodi Eszter Stohl András házibuliján szeretett bele párjábahttp://www.life.hu/sztarok/20180329-onodi-eszter-stohl-andras-hazibulijan-szeretett-bele-parjaba.htmlÓnodi Eszter és párja már 18 éve alkotnak egy párt, most a színésznő elmesélte, hogyan is lángolt fel köztük a szerelem. Stohl Andrásnak is van hozzá köze! TV + Sztárok--Szentendrén járt Antonio Banderas: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-szentendren-jart-antonio-banderas-fotok.htmlSzentendrén járt Antonio Banderas. A színész a Pablo Picasso életéről szóló dokumentumfilmet forgatja hazánkban. TV + Sztárok--Majka megosztotta véleményét Bálint Emeséről, a szűz színésznőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-majka-megosztotta-velemenyet-balint-emeserol-a-szuz-szinesznorol.htmlBálint Emese, vagyis a szűz színésznő történetét kommentálta Majka: a rapper finoman szólva is meglepődött azon, hogy ilyen van. TV + SztárokKelemen Anna olvasni kezdett, de rájött, túl sok időbe telikhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-kelemen-anna-olvasni-kezdett-de-rajott-tul-sok-idobe-telik.htmlKelemen Anna úgy gondolta - ahogy ő fogalmazott - fejleszti magát, így olvasásra adta a fejét. Hamar rájött azonban, hogy ez bizony sok időt vesz el az ember napjából, így inkább megkérte egyik baráját, olvasson helyette. TV + Sztárok--Így néznek ki most a Dawson és a haverok sztárjai: közös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-igy-neznek-ki-most-a-dawson-es-a-haverok-sztarjai-kozos-foto.htmlIdén 20 éve, hogy elindult a Dawson és a haverok című sorozat, ebből az alkalomból pedig az egykori szereplők újra összeálltak pár fotó erejéig. TV + SztárokOrigoErdélyi Tímea szexi fotóját tette ki falára Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-erdelyi-timea-szexi-fotojat-tette-ki-falara-gonczi-gabor-a-nagy-duett.htmlA szerkesztőség falára tette ki Erdélyi Tímea bikinis fotóját évekkel ezelőtt Gönczi Gábor. A két híresség most duettpartnerként fog együttműködni a TV2 műsorában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.