Szentendre film forgatás Antonio Banderas Pablo Picasso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szentendrén járt Antonio Banderas. A színész a Pablo Picasso életéről szóló dokumentumfilmet forgatja hazánkban.

Korábban már többször írtunk arról, hogy Magyarországon forgatja a Pablo Picasso életéről szóló dokumentumfilmet Antonio Banderas. A jóképű színész decemberben a budapesti karácsonyi vásárba nézett be, majd pár hete betért egy szemüvegboltba is.

A National Geographic Facebook-oldalán most mutatott néhány fotót a kulisszák mögül. A képeken jól látszik, hogy Antonio Szentendre gyönyörű központjában sétálgat.

Hosszú Katinka és Shane Tusup újra együtt: közösségi oldalán jelentette be az úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-hosszu-katinka-es-shane-tusup-ujra-egyutt-kozossegi-oldalan-jelentette-be-az-uszono.htmlÚjra együtt az olimpikon és edző férje. Hosszú Katinka és Shane Tusup között helyre állt a rend. TV + SztárokOrigoNádai Anikó és VV Aurelio szakítottak? Eltűntek a közös fotók!http://www.life.hu/sztarok/20180329-nadai-aniko-es-vv-aurelio-szakitottak-eltuntek-a-kozos-fotok.htmlMindenki megdöbbent, amikor Nádai Anikó és VV Aurelio bejelentették, hogy egy párt alkotnak, mistanra azonban eltűntek közös képeik a közösségi oldalakról: ez a szakítás jele? TV + SztárokOrigoBalázs Klári kétszer majdnem megfulladt, azóta kerüli a mély vizethttp://www.life.hu/sztarok/20180329-balazs-klari-ketszer-majdnem-megfulladt-azota-keruli-a-mely-vizet.htmlMár kétszer menekült meg a halált torkából Balázs Klári. Mindkétszer majdnem vízbe fulladás volt az ok, hisz abban, hogy ezek nem véletlenül történtek vele. TV + SztárokOrigoGyurta Dani visszavonulása a testvérét, Gergelyt is megleptehttp://www.life.hu/sztarok/20180329-gyurta-dani-visszavonulasa-a-testveret-gergelyt-is-meglepte.htmlKét napja jelentette be visszavonulását Gyurta Dani. Kiderült, hogy nem csak a szurkolóit döbbentette meg ezzel, de még saját testvére, Gergely is meglepődött a döntésén. TV + Sztárok--Televíziós Újságírók Díja: Tilla, Ördög Nóra és Liptai Claudia is elismerést kaptakhttp://www.life.hu/sztarok/20180329--televizios-ujsagirok-dija-tilla-ordog-nora-es-liptai-claudia-is-elismerest-kaptak.htmlTizenkét kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 28-án este a Pesti Vígadóban. Ördög Nóra ismét tarolt, Tilla is díjjal távozott, de Lovas Rozi és Mácsai Pál is kaptak elismerést. TV + SztárokOrigoOszter Alexandra békülne apja szomszédaival, a diósjenőiekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-oszter-alexandra-bekulne-a-diosjenoiekkel-oszter-sandor.htmlOszter Alexandra békülni szeretne a diósjenői lakosokkal, legalábbis ez derült ki egyik friss bejegyzéséből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.