Damu Roland hazugsággal akarta visszaszerezni volt barátnőjét

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland párkapcsolat barátnő szerelem hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazugsággal próbálta visszaszerezni volt barátnőjét, Jónás Lindát Damu Roland. A színész közösségi oldalán kért bocsánatot tettéért.

"Sziasztok! Nagyon nehéz szívvel ragadok most „tollat", de a becsület ezt kívánja. Bocsánatot kérek tőled Jónás Linda! Hogy mindenki értse, leírom az okát" - kezdte bejegyzését Damu Roland. A Facebookon közzétett posztra a Bors lett figyelmes. A színész ugyanis féltékennyé akarta tenni exét, így Facebook-oldalán egy másik nővel állította be a "kapcsolatban" státuszt. A kamubarátnő pedig szintén volt kedvesét akarta féltékennyé tenni.

Damu Roland exétől kért bocsánatot Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Linda nem érdemelte meg ezt tőlem. Egy évig volt mellettem és mindig számíthattam rá. Egy év hosszú idő. Nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatunk, de ezt nem érdemelte meg. Sőt!

Tiszteletet és megbecsülést érdemel. Bocsánatot kérek, ha emberi és női mivoltában megaláztam, a gyermekes felelőtlen tettemmel. Kedves Linda! Te vagy a szerelmem. Téged szeretlek! Bocsáss meg nekem, kérlek szépen. Nekem te vagy a legszebb. Te vagy a nő!" - próálta meggyőzni bejegyzésében exét Damu, hogy menjen vissza hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.