Vasvári Vivien megvédte Rubint Rékát a rosszindulatú követőitől

Rubint Réka Vasvári Vivien barátság Feleségek luxuskivitelben közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka ismét egy bikinis fotóval lepte meg rajongóit Zanzibárból, azonban néhányan rosszindulatú hozzászólásokkal bombázták az edzőt. Rékát Vasvári Vivien védte meg a kommentelők hadától.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Rubint Réka Zanzibáron tartja újabb alakreform táborát, ahonnan számos bikinis fotót is megosztott már. Most is így tett, azonban szembe kellett nézni a rosszindulatú hozzászólók hadával. Barátnője, Vasvári Vivien, akivel a Feleségek luxuskivitelben című műsoban is együtt szerepelt, megvédte őt.

A szuper edzések mellett D-vitaminban és egzotikus ízekben sincs hiány! #hoheschu #napidvitamin #napfényséta #zanzibár #reklam

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Hosszas kommentcsatározásba bocsájtkozott azokkal, akik Rubint Rékát alakja miatt kritizálták. "Vádli nincs, derék nincs, fenék nincs... Mi ebben a szép? És a helyesírás sem megy. Bravo" - írta az egyik hozzászóló, amikor Vivien úgy gondolta, nem hagyhatja cserben barátnőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.