Berki Krisztián és Katona Renáta közös vállalkozásba kezdenek: fotó

Katona Renáta vállalkozás szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Katona Renáta, Mazsi közös vállalkozásba kezdenek: sportruhákat fognak tervezni és készíteni.

Közös bizniszbe kezd Berki és új szerelme, Mazsi. Hétköznap is hordható sportruhákat terveznek és készítenek is. Ennek egy darabját meg is mutatták közösségi oldalaikon.

Úgy tűnik, tényleg együtt tervezik az életüket, ha közös vállalkozásba is kezdenek. Berki ilyet még egyetlen barátnőjével sem csinált, ha jól tudjuk...

„A rajtunk látható ruhákat mi terveztük és készítettük, hamarosan elkészül a teljes kollekció, és webshopon keresztül tudtok rendelni. Férfi és női sport és szabadidő ruhákkal készülünk, melyeket nem csak edzéshez tudtok viselni. Valamint tartogatunk még meglepetéseket" - írta Mazsi a fotójához.

Hosszú Katinka: "Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt"http://www.life.hu/sztarok/20180331-hosszu-katinka-interju-nehez-idoszak-all-mogottunk-a-maganeletunk-miatt.htmlMegtörtént végre, amire az egész ország várt: újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup. Hosszú idő után végre közös fotót posztoltak, amiből az sejthető, hogy a legjobb úton járnak afelé, hogy megoldják problémáikat. Az úszónő őszintén beszélt magánéleti válságárról. TV + SztárokVV Fanni állítólagos gyilkosának volt ügyvédjétől is DNS-mintát vesz a rendőrség: ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20180331-vv-fanni-allitolagos-gyilkosanak-volt-ugyvedjetol-is-dns-mintat-vesz-a-rendorseg-ezert.htmlVV Fanni gyilkosságának ügyében még mindig nincs egyértelmű bizonyíték: a rendőrség nagy erőkkel nyomoz, vajon, ki vagy kik ölhették meg az egykori villalakót.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa Palvin Barbival szurkolt Dzsuzsák Balázsnak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-demcsak-zsuzsa-palvin-barbival-szurkolt-dzsuzsak-balazsnak-foto.htmlDemcsák Zsuzsa és Palvin Barbi együtt izgultak a magyar válogatottért. Ennyire jóban vannak?TV + Sztárok--Viaszbaba: rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella ügyvédeihttp://www.life.hu/sztarok/20180330-rendkivuli-sajtotajekoztatot-tartanak-krencsey-hella-a-viaszbaba-szinesznot-szerettem-cimu-konyv.htmlRendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella, a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzőjének ügyvédei. A hírt Hella a Facebookon osztotta meg. TV + SztárokOrigoDamu Roland hazugsággal akarta visszaszerezni volt barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180330-damu-roland-hazugsaggal-akarta-visszaszerezni-volt-baratnojet.htmlHazugsággal próbálta visszaszerezni volt barátnőjét, Jónás Lindát Damu Roland. A színész közösségi oldalán kért bocsánatot tettéért. TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzdött Szabó Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180330-anyagi-gondokkal-kuzdott-szabo-erika-szineszno.htmlBár a Barátok közt jó megélhetést biztosított Szabó Erika számára, ő 23 évesen otthagyta a sorozatot, hogy színházi karrierjére koncentráljon. Elmesélte, anyagi nehézségekkel is küzdött akkoriban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.