házasság Scarlett Johansson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két sikertelen házasság után harmadszor is oltár elé áll a 33 éves Scarlett Johansson.

Szűk egy éve vált el Scarlett Johansson és a francia újságíró, Romain Dauriac, a színésznő azonban már az újabb házasságát tervezi. Barátjával, a 35 éves Colin Josttal már el is jegyezték egymást.

I forgot a tie but I found a drink

Colin Jost (@colinjost) által megosztott bejegyzés,

Johannson a válása után még arról mesélt a DailyMailnek, hogy meg kell tanulnia egyedül élni. Úgy tűnik, hogy nem sikerült az, amit eltervezett, 10 hónapja ugyanis párkapcsolatban él Colin Jost komikussal. Az amerikai OK! magazin arról számolt be, hogy nemsokára össze is házasodnak. A színésznő egyik közeli barátja kotyogta ki, hogy titokban eljegyezték egymást. A történetet mi sem igazolja jobban, hogy Scarlett pár napja egy feltűnő gyémángyűrűt viselt New Yorkban.

Scarlett Johansson harmadszor is férjhez megy Forrás: AFP



Megdöbbentő dolgot állít Elvis haláláról Priscilla Presleyhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-megdobbento-dolgot-allit-elvis-halalarol-priscilla-presley.htmlElvis Presley özvegye, Priscilla azt állítja, hogy a Király halála nem baleset volt. TV + Sztárok--Pippa Middleton apósát nemi erőszakkal vádolják, őrizetbe is vette a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20180331-pippa-middleton-aposat-nemi-eroszakkal-vadoljak-orizetbe-is-vette-a-rendorseg.htmlPippa Middleton egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most már az okát is tudjuk: apósát nemi erőszak miatt őrizetbe vette a rendőrség.TV + SztárokEndrei Judit lányát a HÉV-en tépte megy egy részeg férfi, senki sem segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20180331-endrei-judit-lanyat-a-hev-en-tepte-megy-egy-reszeg-ferfi-senki-sem-segitett.htmlEndrei Judit lányát nagypénteken a HÉV-en megtámadta egy részeg férfi, de senki sem segített neki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPsota Irén, színészlegenda naplójában írt gyötrelmes és szenvedésekkel teli életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-psota-iren-naplojaban-irt-gyotrelmes-es-szenvedesekkel-teli-eleterol.htmlMinden idők egyik legünnepeltebb és legtehetségesebb színésznője, Psota Irén naplójában írta le szenvedéseit és mindennapi küzdelmeit. Szívszorító vallomás.TV + Sztárok--Larion Zoé adásban pofozta fel férjét, Müller Attilát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-larion-zoe-adasban-pofozta-fel-ferjet-muller-attilat-video.htmlA Drágám, add az életed című műsorban pofozta fel párját, Müller Attilát Larion Zoé.TV + SztárokOrigoMost már biztos: szakított Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180331-szakitott-nadai-aniko-es-vv-aurelio-most-mar-biztos.htmlKét napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio szakítottak. Mindkét celeb eltüntette a szerelmes fotókat a közösségi oldalakról, csak azok maradhattak, amin baráti társaságban szerepelnek. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.