Nádai Anikó VV Aurelio szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio szakítottak. Mindkét celeb eltüntette a szerelmes fotókat a közösségi oldalakról, csak azok maradhattak, amin baráti társaságban szerepelnek.

Mindenki meglepődött azon, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio egymásba szeretett. Sokan fogadásokat is kötöttek akkor, hogy ez a szerelem bizony nem lesz tartós. Nos, úgy tűnik, nekik lett igazuk. A fiatalok tavaly decemberben jöttek össze, és pár hete döntöttek úgy, hogy külön folytatják - írja a Blikk. A lap információi szerint nagyon szeretik egymást emberileg, ám az egymás iránti érzelmeik már nem elegendőek egy komoly kapcsolat folytatásához.

Nádai Anikó és VV Aurelio - az első és egyben utolsó nyilvános megjelenésük együtt a Story Gála volt Forrás: Polyák Attila/Origo

Aurelio és Anikó már a munkában is külön utakon jár, február elejen óta nem dolgoznak együtt. A bajai srác akkor igazolt át az Anikó-show bemelegítőemberi posztjából Sebestyén Balázs műsorába. Azóta a Fal felvételeinél dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.