Márk halála miatt kiakadtak az Oltári csajok nézői

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
RTL 2 Facebook Oltári csajok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oltári csajok egyik főszereplője arról beszélt, hogy szerinte gyönyörű befejezése lett a sorozatnak. Hartai Petra, Hajnal megformálója ugyanis a záróepizódban kimondta a boldogító igent. A nézők egy része azonban azt fájlalta, hogy Márk meghalt, számukra így nem happy enddel ért véget a sorozat.

A hozzászólásokból válogattunk:

ISZONYATOSAN csalódott sok rajongó

Azért csodálatos mert te voltál fehérben mi???

Csodálatos akkór lett volna, ha Márk életben maradt volna! Így nálam egy tragédia!

Persze, szép hogy Angélának legalább marad valami/valaki Márkból(igazábol akkor rögtön kettő), de hogy nagyon nem ezt vártuk befejezésnek és hogy egy halálesetben semmi szép,csodálatos és gyönyörű nincs, az is iszonyatosan biztos!!!! ( csak hogy titeket idézzelek)
Nagyon megszerettem a filmet, a karaktereket és az őket játszó szinészeket, de ez nagy csalódás volt!!!

Annyira sajnalom, hogy vege lett. Remelem lesz folytatas es Markot vissza kell csmpeszni. Angela es Mark szerelme sokkal jobb, erosebb, szenvedelyesebb volt mint Hajnal es Jancsikae. En inkabb oket lattam volna az oltar elott, hajnal es Jancsika mehetett volna Parizsba...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.