Így él most a Paula és Paulina sztárja, Arturo Peniche

Forrás: WireImage/2015 Victor Chavez/Victor Chavez -
séf élet Arturo Peniche Paula és Paulina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Paula és Paulina szívdöglesztő sztárja még most is nagy népszerűségnek örvend, de akkor sem aggódna, ha megrekedne karrierje: több lábon áll. 

A Paula és Paulina szívtipró színésze, Arturo Peniche ismertségét kétségkívül a híres sorozatnak köszönheti, ám azután is sikerült fenntartania népszerűségét. A színész azonban akkor sem aggódna, ha már többé nem teremne neki babér a filmvilágban. Pontosan tudja ugyanis, hogy mit tenne akkor, ha a sorozatok már nem érdekelnék az embereket.

Arturo Peniche séfként is el tudná képzelni a jövőjét Forrás: WireImage/2015 Victor Chavez/Victor Chavez

Mivel nagyon szeret főzni, egy barátja bevallása szerint séfként dolgozna, ha a filmiparban már nem találna munkát. Persze nem is nagyon lenne rászorulva arra, hogy feltétlenül dolgozzon, de nem akarna otthon ülni - írja a Bors.

Nagyon átverte követőit Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-nagyon-atverte-kovetoit-hargitai-bea.htmlTerhesfotót osztott meg közösségi oldalán Hargitai Bea. De nem minden az, aminek látszik. Főleg nem árpilis elsején.TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowksi húsvétkor is meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20180402-emily-ratajkowksi-husvetkor-is-meztelenkedik.htmlDögös fotót posztolt Emily Ratajkowski húsvét alkalmából. Követői el sem tudtak volna képzelni szebb ajándékot.TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte első házassági évfordulóját Gianni és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-igy-unnepelte-elso-hazassagi-evfordulojat-gianni-es-debreczeni-zita.htmlMárcius 31-én volt egy éve, hogy Gianni és Debreczeni Zita örök hűséget esküdtek egymásnak Olaszországban. Ebből az alkalomból pedig csodás fotókat mutattak tegnap a közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--Már csak pár hét van a szülésig: ilyen nagy már Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mar-csak-par-het-van-a-szulesig-hatalmas-katalin-hercegno-hasa.htmlA szokásos húsvéti misén készültek a legfrissebb fotók Katalin hercegnőről és a királyi család többi tagjáról. Vilmos herceg feleségének már szép nagy a hasa, és az arca is kikerekedett. Harmadik gyermekük megszületéséig már csak hetek vannak hátra. TV + Sztárok--Gesztesi Károly Joshi Bharatnak a magányról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-gesztesi-karoly-joshi-bharatnak-a-maganyrol-beszel.htmlJoshi Bharat műsorában vallott Gesztesi Károly: többek között a magány is szóba került. TV + Sztárok--Márk halála miatt kiakadtak az Oltári csajok nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mark-halala-miatt-kiakadtak-az-oltari-csajok-nezoi-a-facebookon.htmlAz Oltári csajok egyik főszereplője arról beszélt, hogy szerinte gyönyörű befejezése lett a sorozatnak. Hartai Petra, Hajnal megformálója ugyanis a záróepizódban kimondta a boldogító igent. A nézők egy része azonban azt fájlalta, hogy Márk meghalt, számukra így nem happy enddel ért véget a sorozat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.