Sírva ébredt Istenes Bence: "Próbálok erős maradni"

Csobot Adél Istenes Bence utazás Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence két hét múlva megint útnak indul. Kezdődik a forgatás, ő lesz a Survivor újabb szériájának műsorvezetője. Az pedig már most megviseli a fiatal apukát, hogy távol kell lennie a családjától.

„Ma sírva keltem... épp Natantól búcsúztam álmomban, mert indultam Survivort forgatni..." - írta Bence az Instagramon a fotóhoz, amelyen felesége csókolja éppen. „Tudjátok, tavaly tudatosult bennem igazán a majdnem két hónap forgatás alatt, h mennyire fontos számomra a családom, h milyen jó a technikai kütyük nélkül és h a nomádságban, szegénységben is milyen boldogan élnek az emberek és mennyire szeretik egymást. Megfogadtam, h változtatok az életemen. Aztán hazajöttem és ezt részben elfeledtették velem a civilizált, rohanós hétköznapok. Viszont 2 hét múlva újra indulok 50 napra és már most nagyon megvisel. Próbálok erős maradni és megérteni, h mit akar nekem tanítani a jóisten ezzel, de nagyon nehéz. Szeressétek egymást és éljétek meg a pillanatokat!!!"



Nagyon átverte követőit Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-nagyon-atverte-kovetoit-hargitai-bea.htmlTerhesfotót osztott meg közösségi oldalán Hargitai Bea. De nem minden az, aminek látszik. Főleg nem árpilis elsején.TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowksi húsvétkor is meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20180402-emily-ratajkowksi-husvetkor-is-meztelenkedik.htmlDögös fotót posztolt Emily Ratajkowski húsvét alkalmából. Követői el sem tudtak volna képzelni szebb ajándékot.TV + SztárokOrigoÍgy adta vissza jegygyűrűjét Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180402-igy-adta-vissza-jegygyurujet-meghan-markle.htmlMeghan Markle nem volt túl elegáns, amikor válásra került a sor: nem személyesen adta vissza jegygyűrűjét Trevor Engelson producernek, hanem elküldte postán... TV + Sztárok--Így ünnepelte első házassági évfordulóját Gianni és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-igy-unnepelte-elso-hazassagi-evfordulojat-gianni-es-debreczeni-zita.htmlMárcius 31-én volt egy éve, hogy Gianni és Debreczeni Zita örök hűséget esküdtek egymásnak Olaszországban. Ebből az alkalomból pedig csodás fotókat mutattak tegnap a közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--Gesztesi Károly Joshi Bharatnak a magányról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-gesztesi-karoly-joshi-bharatnak-a-maganyrol-beszel.htmlJoshi Bharat műsorában vallott Gesztesi Károly: többek között a magány is szóba került. TV + Sztárok--Márk halála miatt kiakadtak az Oltári csajok nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mark-halala-miatt-kiakadtak-az-oltari-csajok-nezoi-a-facebookon.htmlAz Oltári csajok egyik főszereplője arról beszélt, hogy szerinte gyönyörű befejezése lett a sorozatnak. Hartai Petra, Hajnal megformálója ugyanis a záróepizódban kimondta a boldogító igent. A nézők egy része azonban azt fájlalta, hogy Márk meghalt, számukra így nem happy enddel ért véget a sorozat. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.