A Melrose Place sztárját, Jamie Lunert szexuális zaklatással vádolják

Forrás: FilmMagic/2017 Paul Archuleta/Paul Archuleta -
fiatalkorú bíróság per szexuális zaklatás Jamie Luner Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai férfi 250 millió dollárra pereli a Melrose Place sztárját, Jamie Lunert. Állítja, 1998-ban, amikor ő még csak 16 éves volt, a színésznő bedrogozta és elcsábította.

A TMZ azt írja, Anthony Oliver 16 évesen egy házibuliban találkozott Jamie Lunerrel, akivel először csak beszélgettek, iszogattak, majd a színésznő két tablettát adott neki. A kábítószertől izgalomba jött, amit a nő ki is használt, orálisan kielégítette és szexelt is vele. Sőt, a szexbe állítólag még a színésznő sminkese is beszállt harmadiknak.

Durva vádakkal illetik Jamie Lunert Forrás: FilmMagic/2017 Paul Archuleta/Paul Archuleta

A férfi most azt állítja, az eset annyira megviselte, hogy emiatt a mai napig nem biztos szexuális orientációjában, ráadásul az utóbbi években az alkohol rabja lett. Mint mondja, a színésznő nem csak az ő életét tette tönkre, két másik férfiról is tud, akivel ugyanezt tette a hollywoodi sztár.

A Jamie Luner a szóvivőjén keresztül cáfolta, hogy ez az eset megtörtént és felhívta rá a figyelmet, hogy a férfinak az elmúlt években több bírósági ügye is volt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon szeretik egymást: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-toth-gabi-es-krausz-gabor-nagyon-szeretik-egymast-foto.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor mióta felvállalták kapcsolatukat, szívesen posztolnak közös képeket szép pillanataikról, így a húsvétjukról is: egymás karjaiban töltötték. TV + SztárokOrigoHernádi Judit vallott az iskolai kiközösítésről: "Nagyon csúnya voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180403-hernadi-judit-vallott-az-iskolai-kikozositesrol-nagyon-csunya-voltam.htmlMa már ünnepelt színésznő Hernádi Judit, de volt idő, amikor nem a tehetsége miatt került a figyelem középpontjába. „Csúnya voltam" – vallotta be a színésznő, aki nem is nagyon szeret arról az időszakáról beszélni. TV + Sztárok--Puzsér Róbert elmondta a véleményét Hosszú Katinkárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-puzser-robert-elmondta-a-velemenyet-hosszu-katinkarol.htmlHosszú Katinka sem kerülhette el Puzsér Róbert kegyetlenül őszinte kritikáját, melyben eredményeit nem, de magánélete kezelésének módját erősen megkérdőjelezi. TV + SztárokOrigoTóth Gabi új dala, a Szív szív nagyon hasonlít a NOX egyik dalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180403-toth-gabi-uj-dala-a-sziv-sziv-nagyon-hasonlit-a-nox-egyik-dalara.htmlSokak szerint a NOX együttes Forogj, világ! című dalára hasonlít Tóth Gabi új slágere, a Szív szív. Péter Szabó Szilvi és Tóth Gabi is elmonta a véleményét, vajon tényleg egy tőről fakad-e a két dal. TV + SztárokOrigoA Feleségek luxuskivitelben terhes sztárja, Vasvári Vivien meztelenül mutatta meg testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180403-a-felesegek-luxuskivitelben-terhes-sztarja-vasvari-vivien-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlLuxus Vivi megmutatta, hogy 36 hetes várandósan is szexi: teljesen meztelenül készíttetett terhesfotót magáról. TV + Sztárok--Hódi Pamela ugyan szingli, de azért szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180403-hodi-pamela-ugyan-szingli-de-azert-szerelmes.htmlHódi Pamela már egy jó ideje szingli, de a napokban bevallotta, hogy egyébként már régen elrabolták a szívét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.