Pénzért ölhették meg VV Fannit: a gyilkossággal gyanúsított férfinek adósságai voltak

Forrás: -
gyilkosság Novozánszki Fanni pénz adósság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017 novemberében gyilkolhatták meg a Való Világból ismert Novozánszky Fannit, akinek holttestte azóta sem került elő. A szörnyű tettel gyanúsított férfi azóta is előzetes letartóztatásban van. Mint kiderült, a nyomozásnak egy olyan szála is van, ami szerint a férfi a lányt a pénze miatt ölte meg.

VV Fanni holttetsére bár még nem sikerült rábukkannia a rendőrségnek, felételezett gyilkosát nem sokkal a lány eltűnésének bejelentése után fogták el. B. László egy kamerafelvételen jól láthatóan az ölében vitte el lakásából az élettelen lányt. Bár tettét tagadja, a hatóság mégis meghosszabbította előzetes letartóztatását. Kiderült, a nyomozás egyik szála szerint a férfi Fanni évek alatt összegyűjtött millióit akarta megszerezni, ugyanis komoly milliós adósságai voltak.

VV Fannit a pénze miatt ölhették meg Forrás:

"Úgy tudom, valóban van egy ilyen szála a nyomozásnak. Feltételezésem szerint, aki eltüntette Fannit, valójában a pénzét akarta, csak elvinni már nem tudta a lakásból, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte. A gyanúsított pánikba esett, és akkor már csak a menekülés hajtotta. Úgy látom, a rendőrség alapos munkát végez, ami talán nem mindig gyors és látványos, de hosszú távon annál hatékonyabb" - erősítette meg a hírt a Blikknek, dr. Lichy József, Fanni családjának ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.