Rippel Ferinek nagyon tetszik duettpartnere, Tóth Andi

Rippel Feri TV2 szexi duett Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri Tóth Andi partnere lesz a TV2 Nagy Duett című műsorában, és előreláthatólag nagyon meg fogják érteni egymást: az artista bevallotta, neki nőként is bejön Tóth Andi. 

Pont olyan személyiség kell Rippel Feri mellé, mint amilyet kapott a TV2 Nagy Duett című műsorában. Tóth Andi lesz a párja, és az artista bevallotta, nagyon örül az énekesnőnek, de azért valószínűleg lesznek problémáik is egymással, hiszen Feri nem szereti, ha dirigálnak neki, pedig ez elkerülhetetlen lesz, hiszen ő nem tud énekelni.

Rippel Ferinek tetszik Tóth Andi "Forrás: Facebook/Mokka "

Tóth Andi tényleg a zsánerem, egy fiatal kis bombázó,

Blikknek

Janza Kata és fiatalabb szerelme egy harmadik személy miatt szakítottak?http://www.life.hu/sztarok/20180403-janza-kata-es-fiatalabb-szerelme-egy-harmadik-szemely-miatt-szakitottak.htmlJanza Kata közösségi oldalán tudatta a hírt rajongóival, miszerint ő és fiatalabb szerelme szakítottak. A színésznő nem indokolta meg a döntésüket, egy bennfentes azonban sejti, mi történhetett: egy harmadik állhatott közéjük. TV + SztárokOrigoBaukó Éva álma teljesült: műsorvezető letthttp://www.life.hu/sztarok/20180403-bauko-eva-alma-teljesult-musorvezeto-lett.htmlBaukó Évát a Fem3Café című műsor egyik műsorvezetőjeként láthatjuk ezentúl a televízióban, de nem ez az egyetlen feladat, amit rábíztak: a Zenebutik tévé toplistás műsorát ő fogja vezetni. TV + SztárokOrigoPénzért ölhették meg VV Fannit: a gyilkossággal gyanúsított férfinek adósságai voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-penzert-olhettek-meg-vv-fannit.html2017 novemberében gyilkolhatták meg a Való Világból ismert Novozánszky Fannit, akinek holttestte azóta sem került elő. A szörnyű tettel gyanúsított férfi azóta is előzetes letartóztatásban van. Mint kiderült, a nyomozásnak egy olyan szála is van, ami szerint a férfi a lányt a pénze miatt ölte meg. TV + SztárokOrigo40 év után újra együtt a Dallas sztárjai: így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180402-40-ev-utan-ujra-egyutt-a-dallas-sztarjai.htmlA Dallas első részét 1978. április 2-án mutatták be. 40 éves évfordulót ünnepelnek a szereplők.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Maggie Laine modellt: drogot találtak nálahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-letartoztattak-maggie-laine-modellt-drogot-talaltak-nala.htmlLetartóztatták Maggie Laine-t, a Victoria's Secret világhírű modelljét. A 21 éves szépségnél 28 gramm füvet talált a rendőrség.TV + Sztárok--Így él most a Paula és Paulina sztárja, Arturo Penichehttp://www.life.hu/sztarok/20180402-igy-el-most-a-paula-es-paulina-sztarja-arturo-peniche.htmlA Paula és Paulina szívdöglesztő sztárja még most is nagy népszerűségnek örvend, de akkor sem aggódna, ha megrekedne karrierje: több lábon áll. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.