Beperelik Pintér Tibort, ha nem mondja le a Jimmy-musical előadásait

Forrás: RTLKlub -
musical Zámbó Jimmy Jimmy-musical felszólítás Pintér Tibor bíróság per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Engedély nélkül hirdette meg a Jimmy-musical turnét Pintér Tibor, akit most a szerzők felszólítanak: mondja le az előadásokat. Ha nem teszi, akár évekig is a bíróságra járhat.

Két budapesti, egy mórahalmi és két szlovákiai előadást hirdet Pintér Tibor a Jimmy-musicalből, de azokra nem kért engedélyt és nem is kapott - írja a Ripost. A szerzők a két hónappal ezelőtti előadást is csak azért engedélyezték, hogy a színészek munkája ne vesszen kárba, és a jegyet vásárló rajongókat se érje csalódás. Most azonban nem engednek Pintér Tibornak.

Bíróság várhat Pintér Tiborra Forrás: RTLKlub

A szerzőket Joós István, a Magneoton Music Group igazgatója képviseli. "Arról van szó, hogy Pintér Tibor, ahogyan a premier előtt is, kényszerítőzik a jogtulajdonosokkal, de mostt biztosan nem engednek a nyomásnak. Ezzel egy olyan folyamat indulna el, ami az egész iparágra nézve káros lehet" - mondta a lapnak az igazgató. Hozzátette: ha Pintér megtehetné, hogy büntetlenül kénye-kedvére hasznája mások szellemi termékeit, azzal zöld utat adnának másoknak, akik az egyenesség helyett a csalást és átverést választják boldogulásukhoz.

Így a szerzők nevében először hivatalos levélben szólítják fel a Jimmy-musical íróját, rendezőjét és címszereplőjét, hogy hagyjon fel a sorozatos jogsértéssel. Azonban, ha ennek nem tesz eleget, bírósához fordulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.