Egyszerre akár három exével is együtt dolgozhat Janza Kata

színdarab Janza Kata Operettszínház Pesák Ádám Pintér Tibor Szerényi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos helyzet állt elő: Janza Kata három darabban is együtt játszik exével, Pesák Ádámmal, akivel húsvétkor szakítottak. Sőt, az Operettszínházban rajta kívül még két korábbi párjával is együtt kell dolgoznia.

Húsvétkor jelentette be közösségi oldalán Janza Kata, hogy szakított 22 évvel fiatalabb párjával, Pesák Ádámmal. A színésznő döntésüket azzal indokolta, hogy nem ugyanott tartanak az életükben, ugyanakkor mások tudni vélik, hogy egy harmadik fél is belépett a képbe. Egyelőre nem tudni, mi az igazság, ugyanakkor az biztos, hogy a két színész továbbra is együtt játszik a Budapesti Operettszínház három darabjában is. Sőt, az a furcsa helyet is előfordulhat, hogy Janza Kata egyszerre akár három volt pasijával is együtt dolgozhat, az Elfújta a szél című darabban ugyanis rajta kívül szerepet kapott Pesák Ádám, Szerényi László és gyermekének apja, Pintér Tibor is.

Janza Katát munkája öszeköti exeivel Forrás: Instagram/Janza Kata

A Bors megkereste Tenyát, hogy nyilatkozzon ezzel kapcsolatban.

Mindig is jó volt a kapcsolatunk a házasságunk után, nemcsak a nagylányunk, Janka miatt, hanem mert mindig is hittem, hogy minket barátoknak teremtettek. Soha nem szóltam bele a magánéletébe, egy volt mindig is a fontos: nem szeretném, hogy boldogtalan legyen. A volt párjaival kifejezetten jó kapcsolatot ápolok, a múlt héten pont együtt buliztunk Szerényi Lacival, de Ádámmal is a legnagyobb szeretetben tudjuk köszönteni egymást" – árulta el Pintér Tibor a lapnak.

Új műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-uj-musorvezeto-az-rtl-klub-reggelijeben-papp-gergo-pimaszur-visszater.htmlA műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.TV + Sztárok--A Melrose Place sztárját, Jamie Lunert szexuális zaklatással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-a-melrose-place-sztarjat-jamie-lunert-szexualis-zaklatassal-vadoljak.htmlEgy amerikai férfi 250 millió dollárra pereli a Melrose Place sztárját, Jamie Lunert. Állítja, 1998-ban, amikor ő még csak 16 éves volt, a színésznő bedrogozta és elcsábította. TV + Sztárok--Müller Attila Facebookon jelentett be, hogy bővül a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-muller-attila-facebookon-jelentett-be-hogy-bovul-a-csalad.htmlMüller Attila Facebook-oldalán tett fontos bejelentést. Családbővülésről beszélt, azonban homályosan fogalmazott, nem tudni biztosan, hogy gyermekáldás áll-e a háttérben. TV + Sztárok--Örömhírt osztott meg Risztov Éva: elnöknek választottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-oromhirt-osztott-meg-risztov-eva-elnoknek-valasztottak.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Risztov Évát: a sportolónőt választották a most alakult Olimpiai Bajnokok Testületének elnökének. TV + SztárokOrigoTóth Gabi és Krausz Gábor nagyon szeretik egymást: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-toth-gabi-es-krausz-gabor-nagyon-szeretik-egymast-foto.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor mióta felvállalták kapcsolatukat, szívesen posztolnak közös képeket szép pillanataikról, így a húsvétjukról is: egymás karjaiban töltötték. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf félt, hogy nem lesz többé szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180403-nemeth-kristof-felt-hogy-nem-lesz-tobbe-szerelmes.htmlSzerelmi életéről mesélt a Barátok közt sztárja, színházigazgató Németh Kristóf. A színész elárulta, volt olyan időszak az életében, amikor úgy érezte, teljesen egyedül marad. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.