Közös klipet forgatott egy szerelmes dalhoz Palvin Barbara és Julian Perretta

klipforgatás Palvin Barbara zene Julian Perretta szerelem klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbarát már a tavalyi évben is hírbe hozták Julien Perrettával, azonban akkor azt mondták, hogy nincs köztük több barátságnál. Most a magyar modell a zenész legújabb videoklipjében szerepel, ami mi más lehetne mint egy csodás szerelmes dal. 

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy talán Palvin Barbara és Julian Perretta zenész között több lehet barátságnál, még egy fotó is készült róluk, amin csókolóznak. Most pedig a magyar modell az ábrándos tekintetű zenész klipjében szerepelt, és itt is szerelmes párt alakítanak.

A klip előzetesét Palvin Barbara az Instagram-oldalára töltötte fel, azt is közölte, hogy a teljes kisfilm pénteken lesz látható. A hozzászólók közül többen találgatásokba bocsátkoztak azt illetően, vajon szárba szökkent-e valami a két fiatal tehetség között. Palvin azonban egy kommentben azt írta: csak barátok. Ezt nem sokkal később letörölte, de a Velvet még időben észrevette, hogy képernyőfotót készíthessen róla. Így még mindig nem tudni pontosan, mi van a Palvin Barbara és Julian Perretta között, a klipen mindenesetre jól mutatnak együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.