Ma lett 45 éves Varga Izabella: legalább 20 évet letagadhatna

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Varga Izabella Barátok közt RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izabella lassan két évtizede része a tévénézők mindennapjainak, ez idő alatt azonban szinte semmit nem öregedett. Ugyan ma betöltötte a 45. életévét, legalább 20 évet nyugodtan letagadhatna.

Varga Izabellát egészen fiatalon elragadta a szereplési vágy, gyermekszínészként az Újvidéki Televízió gyermek- és ifjúsági műsoraiban volt műsorvezető. Ugyan felsőfokú tanulmányait pszichológia szakon kezdte, végül mégis visszatért a színészethez, 1995-ben a kecskeméti Katona József Színház színésze lett. A legtöbben azonban a Barátok köztből ismerik őt, mint dr. Balogh Nóra ügyvédet.

Elképesztő formában van Varga Izabella Fotó: Polyák Attila - Origo

A sorozatban 1998 óta játszik, tehát idestova 20 éve látható szinte minden nap a tévé képernyőjén, de szinte semmit nem változott. Varga Izabella ma betöltötte a 45. életévét, ám még kommentelői szerint sem néz ki többnek huszonévesnél. A színésznő egyszerűen remek formában van!

Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Egyszerre akár három exével is együtt dolgozhat Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-egyszerre-akar-harom-exevel-is-egyutt-dolgozhat-janza-kata-operettszinhaz.htmlKínos helyzet állt elő: Janza Kata három darabban is együtt játszik exével, Pesák Ádámmal, akivel húsvétkor szakítottak. Sőt, az Operettszínházban rajta kívül még két korábbi párjával is együtt kell dolgoznia. TV + SztárokOrigoKét tengerimalaccal bővült Müller Attila és Larion Zoé családja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-ket-tengerimalaccal-bovult-muller-attila-es-laron-zoe-csaladja-video.htmlVéget értek a pár napja tartó találgatások: nem gyerek, hanem kopasz tengerimalac érkezik Müller Attila és Larion Zoé családjába. Ráadásul egyszerre kettő.TV + Sztárok--Új műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-uj-musorvezeto-az-rtl-klub-reggelijeben-papp-gergo-pimaszur-visszater.htmlA műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.TV + Sztárok--Kylie Minogue összeomlott, miután felbomlott az eljegyzésehttp://www.life.hu/sztarok/20180403-kylie-minogue-osszeomlott-miutan-felbomlott-az-eljegyzese.htmlKylie Minogue egy interjúban bevallotta: idegösszeomlása volt, miután felbomlott eljegyzése Joshua Sasse-vel. Pedig - mind mondta - sosem vágyott házasságra. TV + Sztárok--Hódi Pamela szereti ha egy férfi tud irányítani, akár az étteremben ishttp://www.life.hu/sztarok/20180403-hodi-pamela-szereti-ha-egy-ferfi-tud-iranyitani-akar-az-etteremben-is.htmlHódi Pamela szerint jó, ha egy férfi szeret irányítani, férfias gesztusnak tartja például, ha partnere rendel helyette az étteremben. TV + SztárokOrigoÖrömhírt osztott meg Risztov Éva: elnöknek választottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-oromhirt-osztott-meg-risztov-eva-elnoknek-valasztottak.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Risztov Évát: a sportolónőt választották a most alakult Olimpiai Bajnokok Testületének elnökének. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.