Meghan Markle válására is fényt derít Diana hercegnő önéletrajzírója

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
házasság válás Meghan Markle Diana hercegnő Andrew Morton Trevor Engelson Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár a hírnév is lehetett az oka annak, hogy Meghan Markle elvált első férjétől, Trevor Engelsontól. A leendő hercegnéről Andrew Morton, Diana hercegnő életrajzírója ír könyvet, aki meglepő dolgokat tett közzé a pár válásáról.

"Úgy érezte magát, mintha Meghan cipőjének talpára ragadt kosz lett volna" - mondta Meghan Markle volt férjének, Trevor Engelsonnak egyik barátja arról, hogyan érezte magát a férfi, mikor Meghan Markle már híres lett a Brilliáns elmék című sorozatnak köszönhetően.

Lerántják a leplet Meghan Markle válásáról Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Harry herceg leendő feleségéről Andrew Morton ír könyvet, aki Diana hercegnőről is adott már ki életrajzi művet. A könyvben igyekszik lerántani a leplet arról is, hogy miért vált el a leendő hercegné első férjétől. Az író arról is beszámol, hogy a válás egyik okát abban látja, hogy Markle inkább a hírnévre és a csillogásra akart koncentrálni, ezért döntött úgy, hogy postára adja jegy- és karikagyűrűjét - írja a New.com.

Kiderült: ezért válik Jenna Dewan Tatum és Channing Tatumhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-kiderult-ezert-valik-jenna-dewan-tatum-es-channing-tatum.htmlKiderült, korántsem volt annyira felhőtlen Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum házassága, mint sokan hitték. A váláshoz állítólag a színész kicsapongó életmódja nagyban hozzájárult. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea alig akarta elhinni, hogy hány éves Kaszás Gézahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-varkonyi-andrea-alig-akarta-elhinni-hogy-hany-eves-kaszas-geza.htmlVárkonyi Andrea alig akarta elhinni, hogy Kaszás Géza a 61. születésnapját ünnepli. Mint mondja, legfeljebb 55-nek néz ki. TV + SztárokOrigoJay-Z elsírta magát az örömtől, amikor anyja bevallotta, hogy leszbikushttp://www.life.hu/sztarok/20180404-jay-z-elsirta-magat-az-oromtol-amikor-anyja-bevallotta-hogy-leszbikus.htmlA rapper, Jay-Z édesanyja, Gloria Carter nagyjából egy éve vallotta be családjának, hogy leszbikus. Fia most David Lettermannek beszélt a megváltozott helyzetről, és arról, hogy a boldogságtól elsírta magát, amikor édesanyja elé mert állni. TV + Sztárok--Ma lett 45 éves Varga Izabella: legalább 20 évet letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-ma-lett-45-eves-varga-izabella-legalabb-20-evet-letagadhatna.htmlVarga Izabella lassan két évtizede része a tévénézők mindennapjainak, ez idő alatt azonban szinte semmit nem öregedett. Ugyan ma betöltötte a 45. életévét, legalább 20 évet nyugodtan letagadhatna. TV + Sztárok--Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson válik a férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-hufh-hefner-egykori-baratnoje-kendra-wilkinson-valik-a-ferjetol.htmlKilenc év együttlét után válik Kendra Wilson. Egy bennfentes pedig elárulta, miért ért véget a Playboy-nyuszi házassága. TV + SztárokOrigoEgyszerre akár három exével is együtt dolgozhat Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-egyszerre-akar-harom-exevel-is-egyutt-dolgozhat-janza-kata-operettszinhaz.htmlKínos helyzet állt elő: Janza Kata három darabban is együtt játszik exével, Pesák Ádámmal, akivel húsvétkor szakítottak. Sőt, az Operettszínházban rajta kívül még két korábbi párjával is együtt kell dolgoznia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.