Új műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatér

Forrás: RTL Klub -
Papp Gergő Pimaszúr műsorvezető Reggeli RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.

Pimaszúr az RTL Klub reggeli műsorának műsorvezetője lett, ez pedig az jelenti, hogy a család budapesti lakásában kell élnie. A műsorvezeteő felesége, Judit, és 11 fiuk, Ábel a Balatonnál marad, ahova pár hónapja költöztek. Gergő és felesége az elmúlt négy évben együtt dolgoztak, közösen készítették a Pimaszúr átcuccol című műsort, éppen ezért jól esik most egy kicsit pihentetni a közös munkát.

Papp Gergő és felesége, Judit egy ideig csak hétvégente lakik együtt Forrás: RTL Klub

"Négy év nagyon hosszú idő egymás mellett a munkában, így nem is bántuk, hogy leálltak a forgatások. Valójában már éppen kezdtem azon gondolkodni, hogy szakmát váltok és az internet irányába indulok el, amikor megcsörrent a telefonom és megkerestek a műsor készítői, hogy lenne-e kedvem a Reggeli műsorvezetőjeként dolgozni. Örültem a felkérésnek, már hiányzott a forgatások hangulata" - árulta el a Blikknek Papp Gergő, aki Kiss Ramóna mellett kezd majd.


40 év után újra együtt a Dallas sztárjai: így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180402-40-ev-utan-ujra-egyutt-a-dallas-sztarjai.htmlA Dallas első részét 1978. április 2-án mutatták be. 40 éves évfordulót ünnepelnek a szereplők.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Maggie Laine modellt: drogot találtak nálahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-letartoztattak-maggie-laine-modellt-drogot-talaltak-nala.htmlLetartóztatták Maggie Laine-t, a Victoria's Secret világhírű modelljét. A 21 éves szépségnél 28 gramm füvet talált a rendőrség.TV + Sztárok--Sírva ébredt Istenes Bence: "Próbálok erős maradni"http://www.life.hu/sztarok/20180402-sirva-ebredt-istenes-bence-probalok-eros-maradni.htmlIstenes Bence két hét múlva megint útnak indul. Kezdődik a forgatás, ő lesz a Survivor újabb szériájának műsorvezetője. Az pedig már most megviseli a fiatal apukát, hogy távol kell lennie a családjától. TV + Sztárok--Emily Ratajkowksi húsvétkor is meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20180402-emily-ratajkowksi-husvetkor-is-meztelenkedik.htmlDögös fotót posztolt Emily Ratajkowski húsvét alkalmából. Követői el sem tudtak volna képzelni szebb ajándékot. TV + SztárokOrigoMár csak pár hét van a szülésig: ilyen nagy már Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mar-csak-par-het-van-a-szulesig-hatalmas-katalin-hercegno-hasa.htmlA szokásos húsvéti misén készültek a legfrissebb fotók Katalin hercegnőről és a királyi család többi tagjáról. Vilmos herceg feleségének már szép nagy a hasa, és az arca is kikerekedett. Harmadik gyermekük megszületéséig már csak hetek vannak hátra. TV + Sztárok--Harmadszor is férjhez megy Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-harmadszor-is-ferjhez-megy-scarlett-johansson.htmlKét sikertelen házasság után harmadszor is oltár elé áll a 33 éves Scarlett Johansson. TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.