Várkonyi Andrea alig akarta elhinni, hogy hány éves Kaszás Géza

Forrás: FEM3 Café -
Várkonyi Andrea meglepő színész Kaszás Géza születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea alig akarta elhinni, hogy Kaszás Géza a 61. születésnapját ünnepli. Mint mondja, legfeljebb 55-nek néz ki.

Március utolsó napján ünnepelte születésnapját Kaszás Géza, aki ezen alkalomból a FEM3 Café vendége volt. Várkonyi Andrea és Stohl Luca még egy szelet tortával is meglepte a színészt.

Nálunk a születésnap „torlódásos" jellegű, a feleségemnek pont egy héttel előttem van a születésnapja. Tavaly nekem volt egy nagyon-nagy bulim, de az idei a feleségemről szólt. A legjobb barátainkkal kivettünk pár szobát egy Balaton-parti wellness-hotelben. Egy egész hétvégét együtt töltöttünk, nagyon jól sikerült." - mesélte a színész a műsorban.

Várkonyi Andrea ekkor hitetlenkedve kérte arra, hogy árulja el az életkorát. Majd amikor Kaszás Géza kimondta, hogy 61, a műsorvezetők megegyeztek abban, hogy maximum 55-nek néz ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.