Árpa Attila Jennifer Lawrence-szel forgatott a Vörös verében, beszélgettek is

Jennifer Lawrence film forgatás meztelen Árpa Attila Vörös veréb Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hollywoodi kasszasikerben is kapott néhány mondatos szerepeket Ápra Attila, legutóbb a Vörös veréb című filmben forgathatott együtt Jennifer Lawrence-szel. Elárulta, mikről beszélgettek, és azt is, hogy tényleg szereti a trágár kifejezéseket a színésznő.

Árpa Attila olyan hollywoodi sikerfilmekben tűnt már fel mint A kém, az Atomszőke vagy a nemrégiben Budapesten forgatott Vörös veréb, melyben Jennifer Lawrence-szel is találkozhatott. A magyar színész elmesélte a Recordernek, milyennek találta az Éhezők viadala sztárját.

"Nagyon kedves, laza, közvetlen, vicces. Csúnyán beszél. Akkor találkoztunk először, amikor egy olyan jelenetet forgattunk, amiben ő szexel. Szabó Simonnal mi testőrök voltunk. Kezet fogott mindenkivel, bemutatkozott: „Hi." Mondom neki, olyan ismerős vagy. Netán fent vagy a Tinderen? Ilyenkor kiderül, nyitott-e valaki: röhög egyet és beszélget, vagy elfordul. Ő röhögött. Jóban lettünk, el is hülyéskedtük a forgatáson a holt időt" - mesélte az interjúban Árpa.

Jennifer Lawrence-ről mesélt Árpa Attila Forrás: Getty Images

Azt is kikotyogta, hogy a színésznőnek napokig fájt az egyik szeme, mert beleszorult a parókájának az egyik szála. Árpa Attilának pedig elmesélte, hogy amikor végre Lawrene megtalálta és kihúzta, olyan érzés volt, "Mintha egy kiadósat kulázott volna".

Árpa Attila már több Budapesten forgatott filmben kapott szerepet Fotó: Polyák Attila - Origo

Sőt, olyan testrészeti is láthatta a színésznőnek, amelyeket egyébként nem enged láttatni, hiszen a forgatások szünetében köntösben járkált. "Egyébként sokszor azért hívnak szöveg nélküli, nulla szerepre is színészt, mert tudják, hogy ő tud professzionálisan viselkedni ilyenkor. Nem kezdi el bámulni, fotózni, röhögni, vagy megpróbálni felszedni" - mondta Árpa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.