Emilio még mindig szerelmes feleségébe, Tinába, hálószobatitkaikról mesélt

szex Tina hálószoba szerelem Bangó Margit Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio nem tartja magát macsónak, inkább sármőrnek. Vallja: a jó házasság a hálószobában kezdődik. Azt mondja, feleségének, Tinának nem lehet rá panasza. Hálószobatitkairól mesélt. 

"Mindig azt mondja Tina, hogy igazi „cselgáncsbajnok" vagyok az ágyban, értse mindenki ezt úgy, ahogy akarja. Minél több és minél forróbb az együttlét, annál jobb, hiszen a jó házasság a hitvesi ágyban dől el" - mondta a Borsnak adott interjújában Emilio. Hozzátette: még a mai napig szerelmes feleségébe, rendszeresen ír neki szerelmes leveleket is.

Emilio és Tina még mindig szerelmesek egymásba Forrás: TV2

Az énekes azt mondja, nem tartja magát macsónak, inkább sármőrnek. Szereti például, ha haja mindig tökéletes, és a szép öltönyöket sem veti meg. Azt is elárulta, egyáltalán nem zavarja, hogy felesége néhány centivel magasabb nála. Mint mondta: az ágyban már ugyanolyan magasak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.