Márta néni, Geszti Péter édesanyja nyugdíjba ment, így telnek a napjai

Forrás: Best magazin -
beszélgetés rádió nyugdíj szabadidő Márta néni Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több rádióadón is szerepelt Geszti Péter édesanyja, Márta néni, a hallgatók imádták szókimondó stílusát. Azonban régta nem hallottuk hangját az éterben, nyugdíjba ment, dédunokája született, jó kedve még mindig nem hagyta el. 

"84 éves vagyok, minden csontom fáj, de derűsen tekintek a jövőbe" - mondta a Best Magazinnak adott interjújában Geszti Péter édesanyja, akit a rádióhallgatók csak Márta néniként ismernek. Jó ideje nem hallották a rádiózók a szókimondó stílusáról ismert nyugdíjas hölgyet, aki mostanában sem hagyta el jók kedvét. Korábban két cég vezetését is vállalta, ma már megterheli a papírmunka, a nyugodtabb életet választotta.

Geszti Péter édesanyja, Márta néni nem veszítette el a humorát Forrás: Best magazin

És, hogy mivel tölti az idejét? "Minden ktuyafülére előfizettem, ami nem pornó. Vadászok a filmekre, az aktualitásokat is figyelem. Györtöm magam a híradóval, mindegyiket végignézem. Aztán kibeszélem a barátimmal vagy Péterrel" - mesélte Márta néni, aki azt is elárulta, hogy otthonából már nehezen mozdul ki, viszont időközben dédunokája született, a kétéves Kornél.

"Ha jön, nekiáll ajtót csapkodni, ásványvizes palackokat cipelni, nyitogatja a mosogatógépet, a számítógépemet babrálja. Imádom!" - lelkendezett a dédmama, akit fia, Geszti Péter is minden héten legalább egyszer-kétszer meglátogat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.