MC Hawer alkoholizmusa alatt milliós tartozásokat halmozott fel, most behajtják

Forrás: Facebook/MC Hawer -
tartozás alkoholizmus Mc Hawer és Tekknő alkohol közüzemi díj MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerre három végrehajtás is indult az MC Hawer, azaz Koczka Géza ellen, akitől így közel 8 millió forintot követelnek. Majdnem lakását is elárverezték, végül sikerül megegyezni a behajtócégekkel.

"Majdnem elájultam, amikor azzal szembesültem, hogy egyszerre három végrehajtás indult meg ellenem. Nemcsak attól döbbentem le, hogy vinni akarják a lakásom, hanem attól is, hogy nevetséges becsértéket állapítottak meg" - emlékezett vissza MC Hawer, azaz Kockza Géza a döbbenet pillanataira. Ugyanis közel 8 millió forint tartozást halmozott fel még akkor, amikor alkoholbetegséggel küzdött. Kintlévőségeit azonban gyógyulása után sem rendezte.

MC Hawer már leszámolt alkoholproblémáival, de tartozásainak terhét még cipelnie kell Forrás: Facebook/MC Hawer

A rapper a Blikknek mesélthelyzetéről, elmondta, hogy 9,5 millió forintra becsülték kőbányai lakását, azonban mégsem árverezik el, sikerült megegyeznie a behajtó cégekkel. "Egy ügyvéd ismerősöm segítségével a határozatot megfellebbeztem, és mostanra sikerült mind a három behajtócéggel megállapodnom. Az egyik 18, a másik 36, a harmadik pedig 40 hónapos részletfizetési lehetőséget adott, ami azt jelenti, hogy uszkve három éven át havonta 200 ezret kell fizetnem" - mesélte MC Hawer, aki - mint mondta - nem vette komolyan a közös költség, a vízdíj és a távfűtés fizetését.

De tartozik egy banknak is, akiktől 2 millió forintos hitelt vett fel, azonban a kamatok miatt már ez is 4 millióra rúg. "Csak a telefont, a netet és a villanyt fizettem, mert rettegtem, hogy lekapcsolják, és ezek nekem a munkához kellenek, de a többi nem érdekelt, csak az, hogy mindig legyen itthon pia" - elevenítette fel az elvonókúra előtti időszak emlékeit a rapper.

Meghan Markle Harry herceg nélkül utazott Amerikábahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-meghan-markle-harry-herceg-nelkul-utazott-amerikaba.htmlMeghan Markle házassága előtti utolsó útja Amerikába vezetett. Vőlegénye, Harry herceg nélkül kerekedett fel, szüksége volt erre a kikapcsolódásra. TV + Sztárok--Pásztor Anna megmutatta, hogyan készült a microdermal piercing (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-megmutatta-hogyan-keszult-a-microdermal-piercing-18.htmlKözösségi oldalára feltöltött vidójával sokkolta követőit Pásztor Anna. Azt mutatta meg, hogyan készült legújabb testékszere, a microdermal piercing. Tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiakadtak rajongói Lorde-rahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-kiakadtak-rajongoi-lordera.htmlKiakadtak rajongói Lorde-ra: az énekesnő közösségi oldalára feltöltött fotóján háborodtak fel. TV + SztárokOrigoMárta néni, Geszti Péter édesanyja nyugdíjba ment, így telnek a napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180406-marta-neni-geszti-peter-edesanyja-nyugdijba-ment-igy-telnek-a-napjai.htmlTöbb rádióadón is szerepelt Geszti Péter édesanyja, Márta néni, a hallgatók imádták szókimondó stílusát. Azonban régta nem hallottuk hangját az éterben, nyugdíjba ment, dédunokája született, jó kedve még mindig nem hagyta el. TV + Sztárok--Hamarosan visszatér a tévéképernyőre Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-hamarosan-visszater-a-tevekepernyore-jakupcsek-gabriella-atv.htmlEgy év kihagyás után az ATV-n térhet vissza a tévéképernyőre Jakupcsek Gabriella. TV + SztárokOrigoGábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt gyereket akar: keresi a megfelelő béranyáthttp://www.life.hu/sztarok/20180406-gabor-zsazsa-ozvegye-frederic-von-anhalt-gyereket-akar-keresi-a-megfelelo-beranyat.htmlGábor Zsazsa özvegye úgy döntött, szeretne még egy gyereket, ehhez pedig béranyákat keres. Már több mint 600 pályázatot kapott, sokan vállalkoznának arra, hogy kihordják a gyermekét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.