Távozik az RTL Klubtól Fehér Tibor, Kiss Ramóna műsorvezető-társa

Forrás: Facebook/Reggeli -
Fehér Tibor Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér Tibor (29) búcsúzik az RTL Klub Reggeli című műsorától. A Nemzeti Színház művésze, Kiss Ramóna (33) műsorvezető társa a jövőben színházi munkáira szeretne koncentrálni.

"Szerettem a Reggelit és a csapatot, de a remek színházi feladatok miatt, amelyek az utóbbi időben megtaláltak, most minden energiámra szükség lesz. Nagyon sokat kivett belőlem a reggel 5 órás kelés, amit legtöbbször egész napos próbák követtek, majd a szinkronba siettem, utána pedig jöttek a késő esti előadások. Ezért a Reggeli vezetésével megbeszéltük, hogy elköszönünk egymástól" - nyilatkozta Tibor a Blikknek.

Forrás: Facebook/Reggeli

A színész legújabb premierjére készül: április 11-én a Woyzeck bemutatója lesz a Nemzeti Színházban.

Márk halála miatt kiakadtak az Oltári csajok nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mark-halala-miatt-kiakadtak-az-oltari-csajok-nezoi-a-facebookon.htmlAz Oltári csajok egyik főszereplője arról beszélt, hogy szerinte gyönyörű befejezése lett a sorozatnak. Hartai Petra, Hajnal megformálója ugyanis a záróepizódban kimondta a boldogító igent. A nézők egy része azonban azt fájlalta, hogy Márk meghalt, számukra így nem happy enddel ért véget a sorozat. TV + Sztárok--Kis baleset érte Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kis-baleset-erte-hodi-pamelat-otthon-nati-okozta.htmlApró baleset érte Hódi Pamelát. Kislánya okozta.TV + SztárokOrigoKözös fotót posztolt három testvérével Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kozos-fotot-posztolt-harom-testverevel-majka-az-instagramra.html24 évvel ezelőtti képüket osztotta meg az Instagramján Majka. A műsorvezetőnek három testvére van. TV + Sztárok--Viaszbaba: rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella ügyvédeihttp://www.life.hu/sztarok/20180330-rendkivuli-sajtotajekoztatot-tartanak-krencsey-hella-a-viaszbaba-szinesznot-szerettem-cimu-konyv.htmlRendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella, a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzőjének ügyvédei. A hírt Hella a Facebookon osztotta meg. TV + SztárokOrigoAnyagi gondokkal küzdött Szabó Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180330-anyagi-gondokkal-kuzdott-szabo-erika-szineszno.htmlBár a Barátok közt jó megélhetést biztosított Szabó Erika számára, ő 23 évesen otthagyta a sorozatot, hogy színházi karrierjére koncentráljon. Elmesélte, anyagi nehézségekkel is küzdött akkoriban.TV + SztárokOrigoNagy Duett: Megborzongott Pumped Gabo hangjától Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20180330-nagy-duett-megborzongott-pumped-gabo-hangjatol-marcellina.htmlAz énekesnő, Marcellina megijedt, amikor kiderült, a Nagy Duettben - a táncáról egykor elhíresült - Pumped Gabóval kell színpadra állnia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.