Titokban házasodott meg a Piramis 70 éves frontembere, Závodi János

Forrás: MTI/Beliczay László -
Piramis házasság Závodi János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyéves kisfia édesanyját vette feleségül a legendás zenekar, a Piramis frontembere. A 70 éves Závodi János a legnagyobb titokban nősül, még a barátainak sem szólt arról, mire készülnek.

Barátai soha nem gondolták, hogy Závodi János valaha feladja a szabadságát, de úgy tűnik, 70 évesen a zenész már kész feladni az agglegénylétet. A Piramis frontembere ugyanis megházasodott, méghozzá a legnagyobb titokban. Négyéves kisfia anyját vette el, az esküvőről azonban két tanún kívül senki nem tudott: a barátok is csak utólag értesültek.

Závodi János megházasodott Forrás: MTI/Beliczay László

"Délelőtt volt az esküvőm" - ezzel hívta fel egyik barátját aznap Závodi János, mások pedig felesége, Anita Facebook-bejegyzéséből értesültek a házasságról. "Titokban akartam tartani a dolgot, senkinek nem szóltam. Gondoltam, ketten a két tanúnkkal beugrunk a hivatalba, aztán jöjjön, aminek jönnie kell" - mesélte a Story Magazinnak a zenész, ám az esküvő után mégis szólt pár barátjának, hogy igyanak együtt valamit. "Ettünk, iszogattunk... A nászéjszaka elmaradt. Hát így alakult az én kis esküvőm" - mondta a zenész.

Demi Moore szeretné megtéríteni Brad Pittet: szerinte a kabbala segítene nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180405-demi-moore-szeretne-megteriteni-brad-pittet-szerinte-a-kabbala-segitene-neki.htmlDemi Moore nagyon szeretne Brad Piitel szorosabb kapcsolatba kerülni, de nem azért, amire gondololunk: igazából meg akarja téríteni. TV + Sztárok--Távozik az RTL Klubtól Fehér Tibor, Kiss Ramóna műsorvezető-társahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-tavozik-az-rtl-klub-reggelijetol-feher-tibor-kiss-ramona-musorvezetotarsa.htmlFehér Tibor (29) búcsúzik az RTL Klub Reggeli című műsorától. A Nemzeti Színház művésze, Kiss Ramóna (33) műsorvezető társa a jövőben színházi munkáira szeretne koncentrálni. TV + SztárokOrigoHódi Pamela elárulta, spórolós-gyűjtögetős típushttp://www.life.hu/sztarok/20180406-hodi-pamela-elarulta-sporolos-gyujtogetos-tipus-ezert-van-penze-az-onallo-eletre.htmlBár vágyik egy társra Hódi Pamela, de nem mindenáron. A legfontosabb szempont nála, hogy a választott férfi elfogadja és szeresse Natit. Úgy véli, sok nő csak azért ragad bele egy kapcsolatba, mert egymaga nem tudná eltartani a gyerekét. Elmondta, neki hogyan sikerült egy kis pénzt összegyűjtenie. TV + SztárokOrigoJustin Timberlake koncert közben jelentette be, hogy a közönség egy tagja terhes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-justin-timberlake-koncert-kozben-jelentette-be-hogy-a-kozonseg-egy-tagja-terhes.htmlSoha nem látott esemény miatt szakította meg koncertjét Justin Timberlake. A közönség soraiban bulizó egyik nő ugyanis állapotos, és Justin segítségét kérte, hogy közölhesse családjával a nagy hírt. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee már a kapcsolatot sem tartja Nacsa Olivérrel és Harsányi Leventévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-ganxsta-zolee-mar-a-kapcsolatot-sem-tartja-nacsa-oliverrel-es-harsanyi-leventevel-baratsag.htmlMár szinte nem is tartja a kapcsolatot Ganxsta Zolee és két korábbi jóbarátja, Nacsa Olivér és Harsányi Levente. TV + Sztárok--L.L. Junior gyermekei anyjával, Csillával tett közzé közös fotót, talán újra együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-l-l-junior-gyermekei-anyjaval-csillaval-tett-kozze-kozos-fotot-talan-ujra-egyutt-vannak.htmlMég egy hónapja sincs, hogy L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga szakítottak, a rapper máris gyermekei anyjával, Csillával közös képet osztott meg közösségi oldalán. Talán újra szárba szökkent a szerelem? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.