Tóth Gabi és Krausz Gábor kéz a kézben jelent meg a nyilvánosság előtt: fotó

Tóth Gabi Playboy Man of the Year Krausz Gábor szerelem díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először jelent meg a nyilvánosság előtt kéz a kézben Tóth Gabi és új szerelme, Krausz Gábor.

Tóth Gabi és a sztárséf, Krausz Gábor a Playboy Man Of The Year díjátadóra volt hivatalos. Mióta összejöttek, ez volt az első alkalom, hogy kéz a kézben jelentek meg egy nyilvános eseményen. A fiatalok szemmel láthatóan nagyon szerelmesek egymásba, csak úgy szikrázott közöttük a levegő. Végig egymásba karoltak és mosolyogtak a fotósokra.

Ilyen szép pár Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Instagram/Playboy Hungary
Kínos kérdést szegeztek Károly hercegnek egy rádióműsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-kinos-kerdest-szegeztek-karoly-hercegnek-egy-radiomusorban-ausztralia.htmlAusztráliában egy rádióinterjúban kínos kérdést szegeztek Károly hercegnek. TV + SztárokAFPTitokban házasodott meg a Piramis 70 éves frontembere, Závodi Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180406-titokban-hazasodott-meg-a-piramis-70-eves-frontembere-zavodi-janos.htmlNégyéves kisfia édesanyját vette feleségül a legendás zenekar, a Piramis frontembere. A 70 éves Závodi János a legnagyobb titokban nősül, még a barátainak sem szólt arról, mire készülnek. TV + Sztárok--VV Aurelio és Nádai Anikó szakításáról árulkodhatnak Dominika posztjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180405-vv-aurelio-es-nadai-aniko-szakitasarol-arulkodhatnak-dominika-posztjai.htmlMég csak néhány napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio kapcsolata véget ért. A szakítás hátteréről maga a műsorvezető vallott. Aki figyelmesen böngészi az internetet, felkaphatta a fejét arra, hogy Aurelio volt barátnője, Dominika talán a pár szakításáról mondja el véleményét közösségi oldalának bejegyzéseiben. TV + SztárokOrigoJanza Katát szakítása után kommentben bíztatják a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180406-janza-katat-szakitasa-utan-kommentben-biztatjak-a-rajongoi.htmlJanza Kata és fiatalabb párja Között nem tartott örökké a szerelem, szakítottak. A színésznő Facebook-oldalán jelentette be a hírt, rajongói pedig rögtön biztosították a művésznőt szeretetükről, amire szüksége is van Katának, hiszen egy szakítást nagyon nehéz feldolgozni. TV + SztárokOrigoSárosdi Lilla azt mondja, már el tudja engedni a Marton-ügyethttp://www.life.hu/sztarok/20180405-sarosdi-lilla-azt-mondja-mar-el-tudja-engedni-a-marton-ugyet.htmlA Harvey Weinstein zaklatási botrányának hatására tette közzé Sárosdi Lilla színésznő, hogy 20 évvel ezelőtt Marton László rendező szexuálisan zaklatta őt. Miután színt vallott, el tudta engedni a történteket. TV + SztárokOrigoJustin Timberlake koncert közben jelentette be, hogy a közönség egy tagja terhes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-justin-timberlake-koncert-kozben-jelentette-be-hogy-a-kozonseg-egy-tagja-terhes.htmlSoha nem látott esemény miatt szakította meg koncertjét Justin Timberlake. A közönség soraiban bulizó egyik nő ugyanis állapotos, és Justin segítségét kérte, hogy közölhesse családjával a nagy hírt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.