Cáfolja a Pintér Tiborral való szakítást Friderika

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Facebook színész Pintér Tibor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár már az összeköltözést tervezte, ám a Pintérnél 23 évvel fiatalabb lány váratlanul egyedülállóra változtatta a Facebookon a kapcsolati státuszát. Ebből arra lehetet következtetni, hogy szakítottak, ám a lány ezt megcáfolta. 

„Csupán egy nő szeretete nem fogja megváltoztatni a férfit, a férfi változtatja meg önmagát, ha hölgyét mindennél jobban szereti" - idézi a lány legutóbbi posztját a Bors, valamint arra is felfigyeltek, hogy Friderika nemrég egyedülállóra változtatta családi állapotát közösségi oldalán.

A lány később cáfolta szakításuk hírét: "Mindenkinek üzenem, hogy Pintér Tibor és én egy párt alkotunk és fogunk is! Szeretjük egymást! És örülnék, ha alaptalan dolgok nem jelennének meg. Attól, hogy posztolgatunk állandóan közös fotókat a közösségi oldalainkra még lehetünk boldogok! És mindketten 100 százalékban azok vagyunk!"

Forrás: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.