Nánási Pál szerint a szép, meztelen nőkre mindig kell, hogy legyen igény

meztelenség Playboy Man of the Year fotó fotóművészet Nánási Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Playboy-Man of the year legjobb alkotói díját ítélte oda a nyuszis magazin közönsége Nánási Pálnak. A fotós úgy véli, szükség lenne a művészi igényű erotikára a magyar piacon, és ennek érdekében komoly lépésre szánta el magát a közeljövőben.

"Nagyon szomorú vagyok, hogy nincsenek művészi aktok a lapokban. Talán az internet hibájából, de a könnyen elérhető és sokszor a művészi igényt nélkülöző szex átformálta a meztelenségre való igényt. Terveim szerint hamarosan újraindítom a blogomat, némi erotikus tartalommal fűszerezve. Sokat még nem szeretnék elárulni, de azt elmondhatom, hogy ismert és kevésbé ismert hölgyekről is készülnek fotók, mivel hiszem, hogy az embereknek szükségük van a finom és ízléses erotikára" - idézi Nánásit a Bors.

MY MAN❤ #winner #playboy #manoftheyear #büszkevagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

"A szép, meztelen nőkre mindig kell, hogy legyen igény, de manapság kevés olyan celeb van, aki ezzel tud azonosulni. Korábban Nórát több alkalommal is fotóztam hiányos öltözékben vagy meztelenül, ami meg kell hogy mondjam, szenzációs volt. A mai napig imádom fényképezni őt, néha aktokat vagy pikánsabb képeket is készítek róla, természetesen csak saját magunknak, a nagyközönségnek már nem hinném, hogy készítünk ilyen fotókat. Ez egy régi szokásunk, manapság azonban már kevesebb alkalommal történik meg, mint régebben, de még mindig ugyanolyan izgalommal tölt el, hiszen Nóri továbbra is egy gyönyörű és vonzó nő" - nyilatkozta a díjátadón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.